Šiame sezone „Mercedes“ ir „Red Bull“ gana aštriai kovoja dėl pergalių „Formulės-1“ pasaulio čempionate. O šių komandų vadovai Toto Wolffas ir Christianas Horneris toliau tarpusavyje veda „žodžių mūšį“.

Po Lewiso Hamiltono išlėkimo iš trasos restarte per Azerbaidžano GP, T. Wolffas nepripažino Lewiso klaidos, bet užtat apkaltino komandą, kad ji silpnai dirbo Baku etape. C. Horneris nepaliko šių žodžių nepastebėtais.

„Apie Toto komentarus jau daugelis kalbėjo, - pasakojo Horneris.- Jis nebijo viešai naikinti savo komandos. Aš tokio požiūrio tikrai nepalaikau, nors tai yra jo reikalas“.

Nei Maxas Verstappenas, nei Lewisas Hamiltonas neuždirbo taškų Azerbaidžane ir tarp jų liko 4 taškų skirtumas asmeninėje įskaitoje. Tuo tarpu likus iki finišo Baku penkiems ratams, Maxas važiavo pirmas, o Lewisas trečias ir tai duotų „Red Bull“ pilotui 10 taškų pranašumą ir dar vieną tašką už geriausią ratą.

Tačiau po to, kad Verstappenas patyrė avariją, jau Hamiltonas galėjo kovoti dėl pirmos vietos, bet neišsilaikė trasoje. Hornerio nuomone, „Red Bull“ turėjo geriau išnaudoti varžovų nesėkmę ir didinti pranašumą.

„Atrodo, kad mes galėjome stipriau smūgiuoti „Mercedes“. Dėl tokių šansų būtina kovoti abiem rankomis. Bet mūsų emocijos šokinėjo tarsi per amerikietiškus kalnelius. Maxo pasitraukimas labai nuliūdino. Bet gerai, kad Lewisas tuo nepasinaudojo.

Maxas galėjo padidinti atotrūkį nuo Lewiso iki 15 taškų. Bet kartu jis galėjo atsilikti net 21 tašku, jei Hamiltonui pavyktų pavogti iš mūsų pergalę“.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos