Charlesas Leclercas po lenktynių Prancūzijoje negalėjo paaiškinti kodėl jo atstovaujama „Ferrari“ ekipa turėjo rimtų problemų su padangomis ir dėl to neiškovojo nė vieno taško.

Monakietis varžybas baigė šešioliktas, nuo lyderio atsilikęs ratu. Bet taškų liko ir antrasis komandos pilotas Carlosas Sainzas, finišavęs vienuoliktas.

Abu sportininkai lenktynes pradėjo su vidutinio kietumo padangomis, o per pirmą sustojimą ant jų bolidų buvo sumontuotos kieto mišinio padangos. C. Leclercas vėliau atliko dar vieną sustojimą, kurio metu ant jo bolido vėl buvo uždėtos vidutinio kietumo padangos.

„Tai buvo prastos lenktynės ne tik man, bet ir Carlosui. Mes turėjome rimtų problemų tiek su vidutinio, tiek su kieto mišinio padangomis“, - kalbėjo C. Leclercas.

„Lenktynių pabaigoje pabandėme ant mano bolido vėl sumontuoti vidutinio kietumo padangas, kad išsiaiškintumėme ar galėjome padaryti ką nors geriau. Bet viskas buvo taip pat, kaip ir pirmoje lenktynių atkarpoje. Pirmi trys, keturi ratai buvo geri. O po to vėl turėjome rimtų problemų su padangų nusidėvėjimu.“

„Tad kol kas sunku paaiškinti kas nutiko. Turime tai išsiaiškinti ir padirbėti ties šia problema. Nes tai didžiulė mūsų silpnybė.“

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos