C. Leclercas: sunku susitaikyti su tuo kas įvyko

Iškilus problemai su bolido varančiuoju velenu, kvalifikacijoje nugalėjęs Charlesas Leclercas negalėjo startuoti šiandien Monake vykusiose F-1 lenktynėse. Sportininkas neslepia, kad su tuo, kas įvyko iki šiol sunku susitaikyti.

Dar vakar vykusios kvalifikacijos metu sportininkas patyrė avariją atsitrenkęs į apsauginę sieną ir taip sudaužęs bolidą. Sportininkas šeštadienį neslėpė, jog galimai sugadinta pavarų dėžė jam kėlė nerimą. Bet šiandien „Ferrari“ komanda patvirtino, kad pavarų dėžės sportininko bolide nekeis, tad C. Leclercas galės startuoti iš pirmos pozicijos.

Tačiau važiuojant į starto rikiuotę C. Leclercas radijo ryšiu pranešė komandai, jog kažkas sugedo. Kaip paaiškėjo vėliau, iškilo problemų su varančiuoju velenu. Kadangi komanda negalėjo pašalinti gedimo iki starto, C. Leclercas lenktynėse nedalyvavo.

„Kai tik supratau, jog kažkas sugedo, pagalvojau, jog tai pavarų dėžė. Bet kaip paaiškėjo, tai buvo ne pavarų dėžė. Sugedo kažkas kitas, bet komanda dar turi viską gerai patikrinti“, - kalbėjo C. Leclercas.

„Esu įsitikinęs, kad tai susiję su mano vakarykšte avarija. Bet mes išsiaiškinsime tikrąsias gedimo priežastis. Dabar aišku, kad tai ne pavarų dėžė. Ar tai kaip nors susiję su mano avarija ar ne, turėtų paaiškėti artimiausiomis dienomis.“

C. Leclercas apgailestavo, kad nepaisant visų komandos pastangų suremontuoti jo bolidą, jis negalėjo startuoti šios dienos lenktynėse.

„Garaže nuotaikos tikrai ne pačios geriausios. Deja, bet jau aš baigiu prie to priprasti. Dar nė karto neteko finišuoti šiose lenktynėse. Šiemet net negalėjau čia startuoti iš „pole“ pozicijos, tad sunku susitaikyti su tuo, kas įvyko.“

„Bet man taip pat apmaudu dėl komandos. Mechanikai vakar daug dirbo, kad paruoštų bolidą ir ryte buvo viskuo patenkinti. O tada visa tai nutiko. Tad apmaudu.“

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos