Sergio Perezas tapo trečiuoju Maxo Verstappeno komandos draugu „Red Bull“ sudėtyje per pastaruosius dvejus metus. Tačiau Sergio yra pirmasis, kuriam pavyko nugalėti lenktynėse. Ekspertai anksčiau ir dabar tvirtina, kad „Red Bull“ konstruoja automobilį specialiai tinkantį Maxui Verstappenui, o ir pats Perezas sezono pradžioje kalbėjo, kad jam prireiks nemažai laiko adaptacijai naujoje komandoje.

1996 m. pasaulio čempions Damonas Hillas įsitikinęs, kad „Red Bull“ komanda iš tikrųjų dirba Verstappenui, tačiau skirtingai nuo Alexo Albono ir Pierre'o Gasly, S. Perezas gali tvarkytis su tokia padėtimi dėl kur kas didesnės patirties.

„Toks jausmas, tarsi „Red Bull“ Christianas Horneris, Helmutas Marko bei visi rėmėjai yra „ištekėję už Verstappeno“, - kalbėjo D. Hillas. - Labai sunku ateiti į jų kompaniją ir jaustis komfortiškai. Ir Sergio turi su tuo turėti reikalų. Manau, kad jam labai padeda patirtis ir „stora oda“.

Hillo nuomone, lygybė tarp vienos komandos partnerių yra neįmanoma iš principo: „Komandoje yra labai sunku pasiekti komforto abiem pilotams. Komandoje visuomet vyksta kova dėl „numeris vienas“ statuso. Ir norint likti viršūnėje, reikia nuolat lenkti savo ekipos draugą. Neįsivaizduoju, kaip galima pasiekti lygybės“.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos