D. Ricciardo papasakojo apie vykusius pokalbius su „Ferrari“ © McLaren F1

Dar gindamas „Red Bull“ garbę Danielis Ricciardo buvo įvardinamas kaip vienas pretendentų, ateityje galinčių papildyti „Ferrari“. Vis tik 2019 metais australas prisijungė prie „Renault“, o prieš šį sezoną sukirto rankomis su „McLaren“.

Pats D. Ricciardo, bendraudamas su ESPN, atskleidė, kad pokalbiai su „Ferrari“ išties vyko, tačiau konkretaus pasiūlymo lenktynininkas taip niekada ir nesulaukė.

„Turėjome keletą pokalbių telefonu su „Ferrari“ atstovais, tačiau nieko konkretaus pasiūlyta nebuvo. Galima sakyti, kad derybos niekada neperėjo į antrąją fazę.

Kurį laiką „Formulės-1“ rikiuotėje nebuvo italų, o aš turiu itališkų šaknų, todėl žmonėms atrodė, kad būčiau itin tinkamas „Ferrari“ komandai. Kokia mano nuomonė? Manau, jog mūsų sąjunga būtų puiki, tačiau tikrai dėl nieko nesigailiu“, – kalbėjo D. Ricciardo.

„McLaren“ pilotas taip pat pripažino, kad augdamas palaikė būtent italų ekipą.

„Kai buvau vaikas, palaikiau būtent „Ferrari“. Galima sakyti, kad mes buvome „Ferrari“ fanų šeima, kadangi mano tėtis gimė Italijoje.

Aš turėjau šiek tiek „Ferrari“ atributikos, bet negaliu sakyti, kad svajojau patekti į šią komandą. Mano svajonė buvo tiesiog patekti į „Formulę-1“, – pridėjo australas.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos