Paskutinių kompiuterinių simuliacijų rezultatai „Ferrari“ komandai nieko gero nežada. Lenktynių serija, kuri prasidės etapu Azerbaidžano sostinėje Baku, žada būti labai sunku italų ekipai. Tokią naujieną papasakojo „Ferrari“ sporto direktorius Laurentas Mekies. Jo žodžiais tariant, tokias išvadas „Ferrari“ pasidarė išnagrinėjusi trasų skirtumus Baku ir Monake, kur „Ferrari“ buvo labai stiprūs ir Carlosas Sainzas užlipo ant antrojo apdovanojimų pakylos laiptelio.

|Mes manome, kad artėjantį savaitgalį Baku bus labai stiprūs „McLaren“, - pripažino L. Mekies. - Jų automobilio ypatumai labai tinka šiai trasai. Tai pat gana užtikrintai galima pasakyti, kad būtent „McLaren“ pagal greitį Baku bus treti. Be to, pagal mūsų prognozes, „Alpine“, „AlphaTauri“ ir Aston Martin“ Azerbaidžane bus taip pat gana konkurencingi.

Mums gi, atrodo, teks tenkintis situacija, kuri leistų iki minimumo sumažinti praradimus. Jei mūsų situaciją sulyginsime su futbolo terminais, tai mums teks „pasitraukti į gynybą ir ieškoti galimybių kontratakoms“.

Kartu vokiečių leidinys „Auto Motor und Sport“ pažymi, jog šį sezoną Skuderija kur kas didesnį dėmesį pradėjo skirti darbo su padangomis klausimams. „Ferrari“ sukūrė specialią padangų inžinierių grupę, kuri gavo labai tikslius skaitmeninius padangų darbo modeliavimo instrumentus. Padangų darbo niuansams italų komandoje dabar skiriami atskiri pasitarimai ir kaip sako specialistai, šie pasitarimai vyksta gana ilgai...

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos