M. Verstappenas: tikiuosi, kad kitąmet negrįšime į Portimao © Red Bull Content Pool / Getty Images

Antrą vietą sekmadienį Portugalijoje vykusiose F-1 lenktynėse iškovojęs „Red Bull“ pilotas Maxas Verstappenas pareiškė nenorintis grįžti į Portimao trasą.

Dar prieš praėjusiais metais minėtoje trasoje įvykusias lenktynes buvo pakeista jos danga. Tačiau tiek pernai, tiek šiemet sportininkai skundėsi prastu sukibimu. Pats M. Verstappenas savaitgalio metu ne kartą sakė, jog nejautė jokio malonumo pilotuodamas F-1 bolidą Portimao trasoje.

„Laukiu lenktynių Barselonos trasoje. Dėl prasto sukibimo, viso savaitgalio metu čia nejaučiau jokio malonumo pilotuodamas bolidą“, - sakė M. Verstappenas.

„Visų pirma, tikiuosi, jog čia daugiau negrįšime. Tuo tarpu Barselona yra gera trasa. Tai F-1 bolidui tinkama trasa. Manau, jog ten geriau galėsime įvertinti komandų progresą.“

Apie tai, jog praėjęs savaitgalis Portugalijoje M. Verstappenui nebuvo pats maloniausias užsiminė ir komandos vadovas Christianas Horneris.

„Nemanau, kad Maxas mėgavosi Portugalijoje vykusių važiavimų metu. Jis liko nusivylęs ne tik sąlygomis, bet ir sukibimo stoka. Bet tokiomis sąlygomis bolidus teko pilotuoti visiems“, - teigė C. Horneris.

Britas antrino M. Verstappenui, jog Barselonoje turėtų paaiškėti tikrasis komandų išsidėstymas rikiuotėje pagal pajėgumą.

„Visos komandos turi daug informacijos apie tą trasą. Artėjame labiau prie vasaros, tai bendras vaizdas darosi vis aiškesnis. Akivaizdu, kad tarp komandų išsiskiria „Red Bull“ ir „Mercedes“, o tarp lenktynininkų Maxas ir Lewisas. Manau, kad šios komandos dar ilgai tobulins savo bolidus.“

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos