R. Baciuška ir L. Kancius triumfavo pasaulio ralio reido čempionato etape Meksikoje © Marcelo Maragni/Red Bull Content Pool nuotr.

Sonora ralyje du lietuviai patyrė triumfą.

Trečiame pasaulio ralio reido čempionato etape Meksikoje keturratininkas Laisvydas Kancius buvo greičiausias savo įskaitoje, o bagių įskaitoje triumfavo Rokas Baciuška.

Po trijų etapų L. Kancius turi labai didelę persvarą bendroje įskaitoje.

Klaipėdietis turi 69 taškus savo sąskaitoje. Artimiausi persekiotojai – Pablo Copetti su 38 taškais, Rodolfo Guillioli su 33 taškais. 

„Puikus jausmas ne tik nugalėti, bet apskritai dalyvauti varžybose, kaupti patirtį, išbandyti save ir tobulėti Plačiai šypsotis priverčiate ir Jūs – begalinė padėka už palaikymą, kad sekate mano rezultatus ir viską išgyvenate kartu su manimi“, – po pergalės Sonora ralyje rašė L. Kancius. 

Užtikrintą pergalę iškovojo ir Rokas Baciuška motobagių (T4) klasėje. 

Tauragiškis, kaip ir L. Kancius, taip pat pirmauja bendroje įskaitoje bei artėja prie pergalės šiame čempionate antrus metus iš eilės. 

„Meksikoje netrūko nei sportinio, nei kasdienio adrenalino, bet buvo malonu susipažinti su dar viena nauja kultūra, įspūdinga gamta. Penkios dienos griežtam lenktyniniame režime ir štai mes čia, jau visai šalia pasaulio čempionų titulo antrus metus iš eilės“, – įspūdžiais dalinosi R. Baciuška.

Pasaulio ralio reido čempionate liko dar du etapai – rugpjūtį Argentinoje ir spalį Maroke. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos