F-1 sporto skyriaus vadovas Rossas Brawnas prisipažino abejojęs Sebastiano Vetteliu sprendimu pereiti į „Aston Martin“ komandą. Bet anot brito, dabar, po sėkmingo pasirodymo Azerbaidžane vykusiose lenktynėse, vokietis atrodo „atgimęs ir atsigavęs“.

Praleidęs šešis sezonus „Ferrari“ ekipoje, S. Vettelis šiemet perėjo į „Aston Martin“. Nors sezono pradžia vokiečiui nebuvo itin sėkminga, sportininkas Monake finišavo penktas, o Azerbaidžane - antras.

„Maxas nepriekaištingai atliko savo darbą. Neturėčiau prie ko prisikabinti. Jam tiesiog nepasisekė. Sergio taip pat pasirodė sensacingai. Tuo tarpu Sebas gyvena antrą gyvenimą. Sunku pasirinkti vieną, bet mano nuomone, būtent Sebas buvo geriausias lenktynių pilotas“, - teigė R. Brawnas.

„Labai malonu matyti, jog jam vėl sekasi. Pastarieji porą sezonų Sebui tikrai buvo nelengvi. Buvau vienas iš tų žmonių, kuris abejojo jo sprendimu pereiti į „Aston Martin“. Bet panašu, kad tai buvo puikus sprendimas. Pakanka pažiūrėti į tai, kaip jis lenktyniauja. O ir rezultatai geri.“

„Jis vėl atgimė, jis atrodo atsigavęs. Tai tik parodo, kaip psichologinis aspektas gali paveikti rezultatus. Sebas naujoje aplinkoje jaučiasi daug geriau. Spaudimas nėra didžiulis, o ir kiti jo komandos nariai mokosi su juo dirbti. Jo rezultatai vis gerėja, bet jis to nusipelnė.“

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos