Valtteri Bottas prisipažino, jog liko nustebintas „Mercedes“ komandos vadovo Toto Wolffo komentarais po Monako GP, kuomet sustojimo metu ekipos mechanikai taip ir nesugebėjo pakeisti vieno iš priekinių ratų.

Suomis Monake vykusiose lenktynėse vienu metu važiavo antras, bet buvo priverstas pasitraukti iš varžybų po nesėkmingo sustojimo techninio aptarnavimo zonoje. Bandant atsukti, rato veržlė buvo taip pažeista, jog ekipa tiesiog negalėjo pakeisti rato.

Po lenktynių T. Wolffas teigė, kad V. Bottas sustojo per anksti savo sustojimo vietoje, dėl to mechanikas netinkamu kampu uždėjo ratui atsukti skirtą mechaninį įrankį. Dėl to veržė buvo apgadinta ir komanda negalėjo sportininkui pakeisti rato.

„Mačiau sustojimo video. Mano akimis, sustojau toje vietoje, kurioje ir turėjau sustoti. Tad mane nustebino tokie komentarai. Bet ne, aš su Toto apie tai nesikalbėjau“, - sakė V. Bottas, trumpam užstrigęs Suomijos oro uoste, bet šiandien vis dėlto atvykęs į Baku.

Sportininkas prisipažino, jog prireikė kelių dienų atsigauti po nesėkmingai susiklosčiusių lenktynių Monake.

„Man, asmeniškai, tai užtruko kelias dienas. Nes tai tikrai ne pati geriausia sezono pradžia. Kai kovoji dėl taškų ir susiduri su tokia problema, tikrai nuvilia. Bet aš su tuo susitaikiau. Radau tam savų būdų ir dabar esu nusiteikęs vėl lenktyniauti.“

„Mes, kaip komanda, pasimokėme iš to kas nutiko. Buvo atlikta detali analizė kas nutiko, kodėl taip nutiko, ką turėtume padaryti, kad tai nepasikartotų. Tad svarbu pasimokyti iš tokių dalykų ir stengtis, kad tai nepasikartotų. Manau, kad komanda viską puikiai suprato. Atlikome tam tikrus pakeitimus, tad tikiuosi, jog su panašiomis problemomis daugiau nesusidursime.“

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos