Suomių lenktynininkas Valtteri Bottas kol kas nesiruošia išeiti iš „Mercedes“ komandos. V. Botto kontraktas su „Mercedes“ baigiasi šių metų pabaigoje. Kalbama, kad Valtteri savo vietą čempionų komandoje turėtų užleisti jaunajam George'ui Russelui, tačiau oficialiai jokių žinių kol kas nėra.

Pats Bottas tikina, kad kol kas su „Mercedes“ komanda jis nesvarstė savo ateities, tačiau gana greitai žada situaciją aptarti.

„Visų pirma, apie tai mes nieko su niekuo kol kas nekalbėjome, todėl, kad čempionatas yra labai įtemptas, - kalbėjo V. Bottas. - Turite žinoti, kiek svarbi yra ramybė komandoje. Reikia koncentruotis ties lenktynėmis.

Ateis laikas deryboms dėl naujos sutarties, galite tuo neabejoti. Kol kas tam laiko nėra, bet manau, kad aptarimą mes pradėsime kitą mėnesį. Iš patirties žinau, kad kuo anksčiau viską išsiaiškinsime, tuo bus geriau visiems“.

31-erių metų V. Bottas „Formulėje-1“ lenktyniauja devintą sezoną ir mano, kad iki karjeros pabaigos jam dar toli: „Jei žiūrėsime apskritai, tai aš dar galiu praleisti kelis gerus sezonus. Jaučiu, kad mano rezultatai, metams bėgant, tik gerėja. Aš gerokai jaunesnis už visus „Formulės-1“ veteranus, taigi teoriškai laiko lenktyniauti dar turiu pakankamai. Bet niekada nežinai, kas tavęs laukia ateityje. Taigi, gyvenu etapas nuo etapo, o vėliau pažiūrėsime, kas bus“.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos