Teigiama, kad Valtteri Bottas jau rengiasi išsiskyrimui su „Mercedes“ ir vienu iš galimų jo karjeros pratęsimo variantų gali būti svarstomas kontraktas su „Alfa Romeo“. Tokią versiją kelia Brazilijos leidinys Grandprem.io.

Neseniai suomių pilotas leido suprasti, kad jis nori kuo greičiau sužinoti, ar turi jis kokių nors karjeros pratęsimo „Mercedes“ komandoje perspektyvų, kartu pabrėždamas, kad „Formulėje-1“ dar norėtų pasilikti keliems metams.

Spaudoje jau būta iškeltų scenarijų, pagal kuriuos „Mercedes“ ir „Williams“ atliktų rokiruotę, kai naujuoju Lewiso Hamiltono partneriu taptų George'as Russelas, o Bottas sugrįžtų į Grove įsikūrusią komandą, kurioje debiutavo pasaulio čempionate 2013 metais.

Tačiau Brazilijos spauda rašo apie alternatyvų variantą, pagal kurį Bottas 2022 m. atsidurtų „Alfa Romeo“. Logiškiausia, kad jis pakeistų savo žemietį Kimį Raikkoneną, kuriam šį spalį sukaks 42 metai.

Ar tai tiesa, parodys ateitis, nors iš tiesų į Raikkoneno vietą galėtų pretenduoti ir „Ferrari“ remiamas Mickas Schumacheris, nes šveicarų komanda naudoja variklius, pagamintus Maranelle. Bet kartu negalima atmesti ir varianto, jog jaunasis vokietis dar vieną sezoną pasiliks „Haas“ sudėtyje, kurioje gautų patirties dirbdamas su naujos kartos automobiliais. Kartu „Alfa Romeo“ niekuo nerizikuotų, jei Antonio Giovinazzi ekipos draugu taptų toks labai patyręs profesionalas kaip Valtteri.

Atviru lieka tik klausimas, kas pakeistų Russellą „Williams“ sudėtyje. Bet kokios prasidėjusios kalbos „Formulės-1“ kadrų klausimais yra požymis to, kad prasideda vadinamasis „silly season“ - gandų, paskalų ir netikrų žinių skleidimo metas, iš kurių realiai išsipildo tik nedidelė dalis. Lygiai tas pats bus ir šiais metais.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos