Cristiano Ronaldo įtaka – klubo šefas įtraukė patiekalą, kuris nepatinka komandos draugams © PA nuotr.

Vienas geriausių pasaulio futbolininkas šią vasarą vėl sudrebino futbolo pasaulį savo grįžimu į "Manchester United" komandą, kurioje žaidė didžiają dalį karjeros pradžioje. Cristiano Ronaldo sugrįžo ne tik savo žaidimu į Angliją, tačiau ir savo įpročiais valgymo srityje, o tai patinka ne visiems komandos draugams. 

Portugalas turi daug taisyklių tiek gyvenimo būde, treniruotese ir žinoma maiste, kurios padeda jam išlaikyti puikią formą ir leidžia žaisti esant 36-erių. Futbolininkas turi papildomų treniruočių, lanko baseiną ir ryta pradeda papildomu judėjimu. Tiesa, verta paminėti, kad jo mityboje nėra jokio alkoholio, o taip pat jis vengia ir kitų patiekalų, kurie komandoms draugams yra įprasti. 

Vienas iš pagrindinių patiekalų, kurį mėgsta Ronaldo yra tradicinis Portugalijos troškinys vadinamas Bacalhau, kurį gamina iš sūdytos menkės  ir kiaušinių, tačiau jis visiškai nepritapo tarp kitų komandos narių kaip ir siūlymas įtraukti aštunkojį.

Portugalijos žvaigždė labai mėgsta maistą prie kurio yra pratęs ir ypatingai portugališką, tad virtuvės šefas jam dažnai gamina tokius patiekalus, kurie kartu gausus ir proteino bei atitinka žaidėjo dietą.

Straipsnio įvertinimas: 1 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos