Dramos kupiname pasaulio čempionate po 11 m. baudinių serijos triumfavo Argentina © REUTERS nuotr.

Sekmadienio vakarą vykusiame kupiname dramos pasaulio futbolo čempionato finale Argentina po 11 metrų baudinių serijos 4:3 (4:2) įveikė Prancūzijos futbolinininkus.

Pirmasis mačo įvartis krito 23 minutę. Angelis Di Maria savo driblingu uždirbo 11 metrų baudinį, kurį realizavo Lionelis Messi.

36 minutę įvartį į savo sąskaitą įsirašė ir pats Di Maria. Argentinietis atsidūrė puikios komandinės kontraatakos smaigalyje ir nuginklavo oponentų vartininką Hugo Llorisą.

Prancūzai didžiąją pagrindinio laiko dalį atrodė blankiai, tačiau 79 minutę argentiniečių vidurio gynėjas Nicolas Otamendi prasižengė savo baudos aikštelėje ir teisėjas skyrė 11 metrų baudinį į Argentinos vartus. Standartinę situaciją realizavo Kylianas Mbappe ir rezultatas tapo 2:1.

Neprabėgus net keletai minučių Kylianas Mbappe pelnė dar vieną puikų įvartį, išlygino rezultatą ir išplėšė savo komandai pratęsimą.

Pratęsimo metu Argentina vėl sugebėjo išsiveržti į priekį. 109 minutę laiku ir vietoje buvęs Lionelis Messi pasiuntė kamuolį į tuščius vartus.

Tačiau, prancūzai nebuvo linkę pasiduoti ir Kylianas Mbappe sugebėjo uždirbti 11 metrų baudinį, kurį 118 minutę pats ir realizavo, tuo pat metu į savo sąskaitą įsirašydamas „hat-tricką“.

11 metrų baudinių serijoje savo pranašumą dar kartą įrodė Argentinos rinktinė realizavusi visus savo baudinius. Tuo tarpu, Prancūzijos rinktinėje baudinių nerealizavo Kingsley Comanas ir Aurelienas Tchouameni.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos