Išrinkta Pirmos lygos direktorė

Sausio 25 dieną nuotoliniu būdu vyko LFF Pirmos lygos visuotinis narių susirinkimas, kurio metu buvo išrinkta naujoji lygos direktorė.

Ja tapo 40-etė sporto vadybininkė Diana Jonaitienė. Šiame poste ji pakeis praėjusiame sezone lygai vadovavusį Petrą Aleksonį.

Iš viso buvo iškeltos trys kandidatūros, tačiau nariai balsavimo metu išreiškė pasitikėjimą D. Jonaitiene. Ji šias pareigas pradės eiti nuo vasario 1 d. 

D. Jonaitienė nuo 2015 m. dirbo Plungės „Babrungo“ klube, kur užėmė klubo direktorės pareigas. Nuo 2018 metų dirba LFF varžybų ir licencijavimo departamente ir yra atsakinga už klubų licencijavimą, antidopingo projektus, taip pat yra futbolo ugdymo organizacijų sertifikavimo darbo grupės vadovė.

„Jau praėjusį sezoną LFF Pirma lyga žengė didelį kokybinį žingsnį į priekį: buvo suorganizuotos komandų media dienos, atsirado daugiau vizualinio turinio ir transliacijų. Naujojo sezono tikslas yra kurti dar aukštesnio lygio produktą, pritraukti žmones į stadionus ir kelti susidomėjimą Pirma lyga. Ši lyga yra plačiai pasiskirsčiusi po regionus, tad skatinsime klubus aktyviau dirbti su vietinėmis bendruomenėmis. Taip pat lygoje rungtyniauja ir A lygos klubų dublerinės komandoms, kurioms Pirma lyga yra puiki tobulėjimo terpė.

Noriu padėkoti buvusiam Pirmos lygos vadovui Petrui Aleksoniui, kuris tikrai daug prisidėjo prie lygos tobulėjimo ir linkiu sėkmės naujai klubų išrinktai vadovei Dianai Jonaitienei. Ji jau turi nemažai patirties bendraujant su klubais, yra įsigilinus į jų procesus ir kaip juos būtų galima pagerinti,“ – kalbėjo LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius.

„Noriu nuoširdžiai padėkoti Pirmos lygos nariams už išreikštą pasitikėjimą. Man asmeniškai tai labai didelis įvertinimas ir dar didesnė atsakomybė. Iki sezono pradžios lieka visai nedaug laiko, tad sezono pasiruošimo darbai prasidės jau netrukus“, – teigė naujai išrinkta lygos direktorė Diana Jonaitienė.

Susirinkime dalyvavo devyni asociacijos nariai bei visi klubai, siekantys LFF Pirmos lygos licencijos.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos