Lietuvos rinktinė apmaudžiai nusileido pasaulio salės futbolo čempionato atidaryme © LFF.LT nuotr.

Sekmadienį Lietuvoje startavo FIFA pasaulio salės futbolo čempionatas, kuriame dėl nugalėtojų titulo kovos 24 komandos, suskirstytos į 6 grupes, o mačai vyks didžiuosiose miestuose - Vilniuje, Kaune, Klaipedoje. Tiesa, mūsiškių startas nebuvo sėkmingas ir pirmosiose čempionato rungtynėse Lietuvos rinktinė po labai atkaklios kovos ir praleisto įvarčio paskutinėmis susitikimo minutėmis 1:2 (1:1) pralaimėjo Venesuelos rinktinei.

Varžovų rinktinė pasižymėjo jau rungtynių pradžioje, tačiau praėjus keletai minučių rezultatą pavyko išlyginti, kai pasižymėjo Justinas Zagurskas.

Visgi, antrojo kėlinio pabaigoje ir 38-tą rungtynių minutę Alfredo Vidalis iš Venesuelos įmušė lemiamą susitikimo įvartį.

Įdomus faktas, kad abi rinktinės pirmą kartą dalyvauja pasaulio salės futbolo čempionate.

Jevgenijaus Ryvkino treniruojamoje rinktinėje žaidžia vartininkai Ernestas Macenis ir Egidijus Žagaras bei žaidėjai Edgaras Baranauskas, Vladimiras Derendiajevas, Artūras Juchno, Tadas Labukas, Kirilas Levšinas, Vytautas Lukša, Mantas Makutunovičius, Genaras Samsonikas, Lukas Sendžikas, Aurimas Skurdelis, Benas Spietinis ir Albertas Voskunovičius.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos