Lietuvos rinktinės krachas: namuose neįveikė ir Farerų salų © lff.lt nuotr.

Lietuvos vyrų nacionalinė rinktinė ketvirtadienio vakarą sužaidė paskutines namų rungtynes šių metų UEFA tautų lygos turnyre.

Reinholdo Breu auklėtiniai savo stadione 1:1 (1:1) sužaidė su Farerų Salų komanda. 

Pirmąsias dešimt rungtynių minučių su kamuoliu aktyvesni buvo svečiai, tačiau palaipsniui žaidimas apsilygino ir lietuviai taip pat turėjo šiek tiek daugiau kamuolio kontrolės. Visgi pirmieji smogė būtent svečiai, kai po idealaus baudos smūgio kamuolį galva į vartus nukreipė Jakupas Andreasenas.

Šaltą dušą gavę lietuviai vėl kiek ilgiau bandė būti su kamuoliai, tačiau svečiai patikimai gynėsi ir mūsiškiams neleido sukurti gerų progų. Visgi kėlinio finiše lietuviai pasiekė savo ir rezultatą išlygino.

Po užsitęsusios atakos kamuolys greta vartų nukrito Vykintui Slivkai, o šis nestipriu, bet tiksliu smūgiu pasiuntė jį į tinklą. Buvo vykdoma VAR peržiūra, tačiau arbitrai pažeidimų nenustatė ir įvartis buvo įskaitytas.

Antroji mačo dalis dosni progomis nebuvo – abi komandos daugiausiai žaidė aikštės viduryje, daug progų susikurti nepavyko, tad dvikova baigėsi lygiosiomis.

Negana to, dėl surinktų geltonų kortelių Liuksemburge rinktinei padėti negalės Justas Lasickas ir Linas Klimavičius.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos