Naujai paskirtas Lietuvos rinktinės treneris V. Ivanauskas jau kalbėjosi su G. Arlauskiu ir A. Novikovu © lff.lt nuotr.

Valdas Ivanauskas neseniai buvo paskirtas naujuoju Lietuvos rinktinės treneriu. 

Daug kas sako, kad tai nėra tradicinis treneris už Lietuvos rinktinės vairo, kadangi Valdas tikrai turi išskirtinį charakterį ir nėra linkęs niekam pataikauti. 

Tuo tarpu, sportas.lt tinklalapis jau skelbia, kad buvęs legendinis Lietuvos futbolininkas savo darbus pradėjo nuo to, jog susisiekė su vartininku Giedriumi Arlauskiu, kuris jau seniai neatstovauja Lietuvos rinktinei. 

„Taip, turėjome vyrišką pokalbį. Giedriui buvo netikėta, kad paskambinau, nes, kaip jis minėjo, buvau pirmasis treneris po septynerių metų, kuris tai padarė. Reziumuojant patį pokalbį, tai jis užsiminė, kad dėl manęs būtų nieko prieš sugrįžti, tačiau žemaitiškas charakteris ir likusios nuoskaudos buvusios federacijos atžvilgiu neleis jam to padaryti. Atsakiau, kad neigiamas atsakymas irgi yra atsakymas“, - sportas.lt sakė V. Ivanauskas.

Valdas kalbėjosi jau ir su vienu iš rinktinės lyderiu Arvydu Novikovu, kuris kadaise turėjo nemalonių momentų su dabartiniu Lietuvos rinktinės treneriu. 

Turėjome normalų pokalbį – tokį, kaip ir turi būti. Ambicijos, prisiminimai nedomina nei manęs, nei Arvydo, todėl esame pasiruošę sujungti pajėgas ir kuo įmanoma labiau prisidėti prie rinktinės“, - sakė V. Ivanauskas.

Su Lietuvos rinktine Valdas kol kas pasirašė tik keturių mėnesių sutartį, o jau artimiausiu metu, rugsėjo mėnesį jo laukia trys rungtynės, kuriose pasirodys pirmieji stratego planai ir taktikos. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos