Slaptas ginklas: atsarginis žaidėjas per 3 minutes pelnė du įvarčius ir išvedė „Real“ į Čempionų lygos finalą © Champions league nuotr.

Čempionų lygos pusfinalyje Madrido „Real“ stebuklingai išsigelbėjo ir iškovojo kelialapį į finalą.

Santiago Bernabeu stadione madridiečiai rezultatu 2:1 palaužė Miuncheno „Bayern“ futbolininkus ir bendroje įskaitoje laimėjo 4:3, kadangi pirmosios rungtynės Miunchene baigėsi lygiosiomis 2:2.

Pirmajame kėlinyje šeimininkai buvo agresyvesni, tačiau pelnyti įvarčio nei vienai komandai nepavyko. Serge'as Gnabry pirmajame kėlinyje patyrė traumą, dėl kurios į aikštelę žengė kanadietis Alphonso Daviesas.

Butent Alphonso Daviesas 68-ąją minutę po puolėjo Harry Kane'o perdavimo pelnė pirmąjį rungtynių įvartį ir išvedė bavarus į priekį. Alphonso Davieso smūgis 74-ąją minutę dar kartą atsidūrė Andriy Lunino ginamuose vartuose, tačiau jis nebuvo įskaitytas.

81-ąją minutę ant vejos vietoj Frederico Valverde po keitimo išbėgo puolamojo plano žaidėjas Joselu ir vienas pats pakeitė rungtynių baigtį. 88-ąją minutę Joselu rezultatą išlygino, o po 3 minučių per teisėjo pridėtą laiką išvedė karališkąjį klubą į priekį. Teisėjai pasinaudoję peržiūra įvartį įskaitė ir Madrido „Real“ triumfavo 2:1 bei iškovojo kelialapį į Čempionų lygos finalą.

Finale Madrido klubas susitiks su Dortmundo „Borrusia“ vienuolike, kurie antradienio vakarą Paryžiuje rezultatu 1:0 nugalėjo PSG futbolininkus ir bendroje įskaitoje laimėjo 2:0.

Straipsnio įvertinimas: 1 1
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos