Superlygos klubas parengė atsakymą UEFA © JumpStory nuotr.

Penktadienį UEFA paskelbus apie bausmes prie Superlygos ketinusioms prisijungti komandoms bei planus skirti griežtas sankcijas turnyre likusiems trim klubams, pastarieji nusprendė išplatinti viešą laišką.

„Superlygos klubai–steigėjai patyrė ir tebekenčia nepriimtiną trečiųjų šalių spaudimą, grasinimus ir puolimą atsisakyti projekto ir savo teisės bei pareigos pateikti futbolo ekosistemos sprendimus bei vykdyti konstruktyvų dialogą.

Tai yra netoleruotina žvelgiant iš įstatymų pusės ir tribunolai jau priėmė sprendimą dėl Superlygos, nurodydami FIFA ir UEFA tiesiogiai arba per susijusius organus susilaikyti nuo bet kokių veiksmų, kurie galėtų kaip nors trukdyti šiai iniciatyvai, nes kitaip visas procesas gali persikelti į teismo sales.

Be to, mes dar kartą pakartojame FIFA, UEFA ir visiems futbolo suinteresuotiesiems subjektams, kaip tai darėme keletą kartų nuo Superlygos įkūrimo, savo įsipareigojimą ir pasiryžimą diskutuoti pagarbiai ir be nepakenčiamo spaudimo bei laikantis teisinių principų, ieškant tinkamiausių sprendimų visos futbolo šeimos tvarumui.“

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos