UEFA Čempionų lyga: „Bayern“ eliminavo „Arsenal“ ekipą, „Real“ atsilaikė ir baudinių serijoje palaužė „Manchester City“ © Scanpix nuotr.

Trečiadienį UEFA Čempionų lygoje paaiškėjo visos į pusfinalį patekusios ekipos.

Miuncheno „Bayern“ futbolininkai minimaliu pranašumu 1:0 pranoko Londono „Arsenal“ komandą ir žengė į turnyro pusfinalį.

Gynybinėse rungtynėse nei viena komanda nesugebėjo pasižymėti. Visgi 63-iąją minutę bavarai sugebėjo pralaužti Londono ekipos gynybą – tiksliu smūgiu pasižymėjo Joshua Kimmichas

Šio įvarčio užteko, jog Miuncheno ekipa laimėtų rungtynes. Bendroje dviejų rungtynių serijoje Thomaso Tuchelio auklėtiniai laimėjo 3:2 ir žengė į tolimesnį etapą.


Kitame susitikime Mančesteryje Madrido „Real“ po baudinių serijos išplėšė kelialapį į pusfinalio kovas.

Pirmasis rungtynių įvartis krito 12-ąją minutę, kuomet varžovų vartų tinklą skrodė tikslus brazilo Rodrygo įvartis.

Tuomet „Manchester City“ pradėjo spausti karališkojo klubo futbolininkus, tačiau išlyginamąjį įvartį pelnyti pavyko tik 76-ąją minutę, kai pasižymėjo Kevinas De Bruyne.

Tai buvo vienintelis atsakomasis įvartis ir komandos nusikėlė į pratęsimą, kadangi pirmosios rungtynės baigėsi rezultatu 3:3.

Per pratęsimą ir toliau intensyviai spaudė Anglijos klubas, bet pasižymėti nesugebėjo ir rungtynės persikėlė į baudinių seriją, su kuria užtikrinčiau susitvarkė „Real“ futbolininkai ir po taiklaus paskutinio Antonio Rudigerio baudinio ją laimėjo 4:3. 

Pusfinalyje susitiks laimėjusios komandos – Miuncheno „Bayern“ ir Madrido „Real“.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos