A. Valujavičius jau 100 dienų yra Atlanto vandenyne: „Psichologija kiekvieną dieną stiprėja“ © A. Valujavičiaus asm. nuotr.

Aurimas Valujavičius – jau 100 dienų yra Atlanto vandenyne. Keliautojo misija aiški – su vienviete irkline valtimi perplaukti Atlanto vandenyną per kiek įmanoma greitesnį laiką.

Milžinišką užduotį vykdantis lietuvis pasidalino žinute socialiniuose tinkluose: „100 dienų Atlanto vandenyne. Nors fiziškai vis tiek jaučiu, kad silpstu, bet psichologija kiekvieną dieną stiprėja.

Tikslas yra aiškus, o kad jį pasiekti, visada esi nuosekliam darbe. Todėl svarbu mylėti ir megautis procesu. Be viso šito, irkluoti per Atlantą taptu kankyne, bet dabar, kai patinka procesas, man tikras malonumas.

Nors ir būna blogų dienų, ir gerų, bet kaifas pagalvojus, kad tu čia vienas priimi tai, ką tau numeta motulė gamta

Likit susikaupę draugai ir žinokit, kad svajonės greitai nesipildo, taip pat kaip ir Roma nebuvo pastatyta per diena!“, – rašė A. Valujavičius.

Kelionės metu yra filmuojama medžiaga, kuri bus sudėta į filmą, kuris 2024 metais pasirodys kino teatruose. Galutinės kelionės tikslas – Majamio pakrantė. 

Šiuo metu A. Valujavičius irkluoja pavojingame ruože – Bermudų trikampyje.

Straipsnio įvertinimas: 13 1
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos