Atlanto vandenyną perplaukęs A. Valujavičius: „Gyvenimas – arba drąsus nuotykis, arba niekas“ © Aurimo Valujavičiaus asm. nuotr.

Aurimas Valujavičiaus kelionė per Atlanto vandenyną baigėsi.

Keliautojas tapo vos trečiuoju žmogumi planetoje, kuriam pavyko su valtimi perplaukti Atlanto vandenyną. Kelionė truko 121 dieną. Jeigu būtų pavykę šį vandenyną perplaukti per 110 dienų, tuomet būtų pagerintas pasaulio rekordas. Visgi, nepaisant to, šis pasiekimas yra labai įspūdingas.

„Gyvenimas – arba drąsus nuotykis, arba niekas! Po 120 dienų, 14 valandų ir 48 minučių Atlanto vandenynas yra perplauktas. Daug emocijų, didžiulis išbandymas ir dešimtoji gyvenimo kelionė oficialiai įgyvendinta!!!“, – rašė lietuvis. 

„Tikėkite savimi, nes jei savimi netikėsite, tai kas tuomet jumis tikės? Ačiū visiems, kurie prisidėjo prie šios mano svajonės išpildymo, už jūsų šiltas ir motyvuojančias žinutes ir ačiū už tai, kad tikėjote manimi.

Ir mes galingi iš naujo yeee!!! Lai Lituanica atgimsta naujame šimtmetyje“, – tokia žinute socialiniuose tinkluose pasidalino A. Valujavičius. 

Straipsnio įvertinimas: 4 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos