Džiugios naujienos: A. Valujavičius šią naktį baigs savo kelionę per Atlanto vandenyną © Aurimo Valujavičiaus asm. nuotr.

Aurimo Valujavičiaus kelionėje per Atlanto vandenyną – paskutiniai yriai. 

Gruodžio 26 dienos ankstyvą rytą kelionę pradėjęs keliautojas netrukus turėtų pasiekti vieną iš Majamio uostų, pavadinimu Castle Harbor.

Šį rytą lietuvis savo instagram paskyroje pranešė savo situaciją: „Labas vakaras. Pas jus diena, pas mane 3 nakties. Aš dar nenustojau irkluoti nuo vakar nakties, vadinasi 20 valandų. Per tas 20 valandų sugebėjau tik nusnausti du kartus po 30 minučių. 

Mane srovė labai neša į Šiaurę, net pats nenorėdamas taikau į Majamio centrą. Į Black Point Marina uostą atplaukti jau yra neįmanoma, Golfo srovė tiesiog yra per stipri“, – aiškino savo situaciją A. Valujavičius.

Maždaug 16 valandą A. Valujavičius atnaujino savo situaciją ir pranešė apytikslį laiką, kada turėtų pasiekti kėlionės finišą. 

„Informuoju, kad maždaug už 8-10 valandų pasieksiu vieną iš Majamio uostų, Castle Harbor, tenais susitiksime ir Atlantas bus perplauktas. Majamio laiku maždaug tarp 17 ir 19 valandos, Lietuvos laiku – tarp 12 ir 2 nakties.“

A. Valujavičiaus kelionę galima sekti čia.

Iš viso Atlanto vandenyne keliautojas bus praleidęs 119 dienų. 

Straipsnio įvertinimas: 31 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos