R. Viršila atsiprašinėjo: „Manau, kiekvienas save gerbiantis vyras būtų taip pasielgęs“ © Stop kadras

„Jungle King“ turnyro įkarštyje nepilnamečiui smugiavęs Remigijus Viršila pirmadienio rytą sumanė paaiškinti savo situaciją.

Vienas iš „Jungle King“ organizatorių per repo improvizacijos dvikovas smūgiavo 17-mečiui, kuris laisvai svaidėsi necenzūriniais žodžiais. 

Vėliau paaiškėjo, kad tai buvo žinomos verslininkės Ingos Budrienės sūnus, Mantas. 

Po renginio buvo iškviesta policija, kuri trumpam suėmė R. Viršilą. Tą pačią naktį influenceris buvo paleistas, tačiau artimiausi veiksmai dėl šio įvykio bus išsiaiškinti teisme. 

„Visų pirma, žmonės, policija patikrino mano blaivumą. Bus parašyta ataskaitoje, buvau visiškai blaivus, delfis kaip visada rašo nesąmones“, – socialiniuose tinkluose savo situaciją aiškino influenceris. 

Toliau jis mane necenzūriniais žodžiais žemino ir iškvietė į ringą. Aš atėjęs tik pagazdinau jį ant juoko, o jis man ištiesęs ranką smūgiavo. Aš nežinojau nei kiek jam metų, nes jis buvo užsidėjęs didžiausius juodus akinius, skarą ir kepurę ant galvos. 

Nesiteisinu, pasielgiau neadekvačiai, bet manau kiekvienas save gerbiantis vyras būtų taip pasielgęs, kai yra žeminamas jo orumas ir dar jis pirmas mane palietė. Viską išsiaiškinsim teisme.

Vaikinas šnekėjo su manim, mes pasikalbėjome, atsiprašėme vienas kito. O jo nepilnamečiai draugai, kurie nežinia ką veikė po 12 be tėvų kieme, iškvietė policiją. Pareigūnams atvykus vaikinas pradėjo vaidinti, kad jam bloga, skauda, nors prieš tai šoko, toliau repavo ir viskas buvo gerai. Žmonės dažniausiai tik iškarpo vietas, kurios aktualu skandalams sukelti. Gražios visiems dienos“, – rašė R. Viršila. 

@megankoooo #cobramantas #jungleking #remigijusvirsila #virsila #jungleking3 #rapbattle #lietuva #lithuania #fake #show ♬ original sound - Megankooo

Straipsnio įvertinimas: 1 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos