A. Joshua rugpjūčio 20 dieną Saudo Arabijoje bandys pasiekti revanšą prieš A. Usyką © Organizatorių nuotr.

Oficialu. Sunkiasvorių dvikova tarp Anthony Joshua ir Oleksandro Usyko, dėl trijų pasaulio čempiono diržų, įvyks Saudo Arabijoje rugpjūčio 20 dieną. 

2021 metų rugsėjį prieš ukrainietį pralaimėjimą patyręs A. Joshua (24-2) bandys susigrąžinti tris diržus, kurie ilgą laiką britui priklausė. 

Ukrainietis Oleksandras Usykas (19-0) vos ketvirtą kartą kovos sunkiasvorių kategorijoje. Prieš tai pasaulio čempionas varžėsi sunkaus svorio kategorijoje, kur neturėjo lygių. 

O. Usykas kuris laikas prasidėjus karui jo gimtoje šalyje praleido laiką ten, tačiau po mėnesio išvyko ruoštis kovai su Anthony Joshua. 

Pirmoji šių boksininkų kova vyko Londono „Tottenham Hotspur“ stadione Anglijoje. Tuomet arena buvo sausakimša, o dabar sportininkų vadybininkai pastebėjo dar geresnę progą užsidirbti pinigų ir kova įvyks Saudo Arabijos Džedos mieste. 

Yra kalbų, kad šios kovos nugalėtojas vėliau susikaus su Tysonu Fury dėl galimybės tapti nenuginčijamu pasaulio čempionu. Fury po pergalės prieš Whyte'ą paskelbė apie karjeros pabaigą, tačiau kalbų yra įvairių. 

A. Joshua teigė, kad šis revanšas bus neįtikėtina galimybė. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos