Apgynė: dominavęs T. Fury šeštajame raunde į nokautą pasiuntė D. Whyte'ą © Action Images via Reuters nuotr.

Šeštadienio vakarą legendiniame „Wembley“ stadione įvyko viena iš laukiamiausių šių metų sunkiasvorių kovų. Tysonas Fury (33-0-1) gynė WBC „The Ring“ pasaulio čempiono titulus prieš D. Whyte'ą (28-3-0). 

Britų dvikovoje triumfavo sėkmingai pasaulio čempiono diržus apgynęs T. Fury. Šeštajame raunde „romų karalius“ nokautavo D. Whyte'ą.

Pirmajame kovos raunde, tradiciškai, vyravo žvalgyba. Sekantys du raundai taip pat buvo ganėtinai pasyvūs, tačiau veiksmą kontroliavo Tysonas Fury.

Ketvirtajame raunde užvirė tikras karas tarp britų. Teisėjui du kartus teko sustabdyti laiką dėl įvairių pažeidimų, o T. Fury kaip reikiant buvo įsiutęs ant savo varžovo po netaisyklingo smūgio į pakaušį. 

Penktasis ir šeštasis raundas vėl priklause T. Fury. Galiausiai, šeštojo raundo pabaigoje pasaulio čempiono smūgis iš apačios nokautavo D. Whyte'ą ir rungtynių teisėjas netrukus nutraukė kovą. 

33-ejų britas WBC pasaulio čempiono titulą iškovojo prieš du metus, kai palaužė Deontay'ą Wilderį. 

Bokso fanai vis dar trokšta išvysti T. Fury dvikova su Anthony Joshua ar Oleksandru Usyku, tačiau panašu tai gali ir nevykti dėl brito noro baigti karjerą po šio triumfo. 

„Wembley“ stadione kovą stebėjo daugiau nei 90 tūkstančių sirgalių. 

Straipsnio įvertinimas: 1 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos