Bokso fanai to ilgai laukė: T. Crawfordas ir E. Spence'as susitarė dėl kovos © twitter nuotr.

Bokso aistruoliai visame pasaulyje labai laukė šių žinių.

ESPN žurnalistas Mike'as Coppingeris skelbia, kad pusvidutinio svorio kategorijos žvaigžės Terrence'as Crawfordas ir Errolas Spence'as jaunesnysis susitarė dėl kovos, kurioje bus išsiaiškintas nenuginčijamas pasaulio čempionas.

T. Crawfordui šiuo metu priklauso WBO organizacijos pasaulio čempiono diržas, o jo varžovas turi net tris pasaulio čempiono diržus: IBF, WBA ir WBC organizacijų diržus. 

Į dvikovos kontraktą bus įtraukta ir revanšo sąlyga, kuria galės pasinaudoti pralaimėjęs boksininkas per 30 dienų nuo kovos.

Tai viena laukiamiausių pastarojo dešimtmečio kovų, prilygstanti Manny Pacquaio ir Floydo Mayweatherio susidūrimui 2015 metais, teigia M. Coppingeris.

Abu boksininkai turėtų uždirbti daugiau nei kelis milijonus dolerių iš šios kovos. Užsienyje šią kovą transliuos „Showtime PPV“ kanalas.

Šioje bokso kategorijoje kaunasi ir Egidijus Kavaliauskas su Eimantu Stanionio. Pastarojo liepos mėnesį taip pat laukia rimta kova: liepos 8 dieną kaunietis susikaus su Vergilu Ortizu jaunesniuoju.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos