C. Crowley apie potencialią kovą su E. Stanioniu: „Nematau ten kažko, ko negalėčiau pakelti“ © AP nuotr.

Neseniai paaiškėjo, kada vėl į ringą gali žengti Eimantas Stanionis (14-0, 9 nokautai).

Žurnalistas Danas Rafaelis pranešė, kad lietuvis pasaulio čempionas gali kautis lapkričio 12 arba 19 dieną. Viena iš šių datų kausis Errolas Spence'as jaunesnysis su Terrence'u Crawfordu dėl keturių pasaulio čempiono diržų. PBC organizacija ta proga nori, jog tą pačią dieną, vienoje iš paruošiamųjų kovų, kautųsi Eimantas Stanionis. Lietuviui yra ieškomas varžovas.

Vienas iš potencialių varžovų lapkričio mėnesį WBA pasaulio čempionui yra kanadietis Cody Crowley (21-0, 9 nokautai). Tačiau nei karto per savo karjerą pralaimėjimo nepatyręs kovotojas nebijo pasaulio čempiono iš Lietuvos.

Apsilankęs „PBC Podcast“ laidoje C. Crowley apie E. Stanionį atsiliepė taip: „Jis gali smūgiuoti. Jis yra stiprus. Atiduotų jam visą pagarbą, tačiau tikiu, kad aš esu visiškai kitame lygyje. Matėte, kas nutinka po keturių, penkių raundų – jis suletėja. Aš, tuo tarpu, tampu greitesnis. Tampu stipresnis. Jis gali smūgiuoti, o aš tuos smūgius priėmu.

„Nematau kažko ten, ko negalėčiau pakelti. Jis atrodo, kaip puikus varžovas man, kad galėčiau parodyti savo įgūdžius ir parodyti puikų šou visam bokso pasauliui.

„Jis turi WBA titulą, tarpinį titulą, kiek žinau. Nesu tikras, tačiau jis yra tas su kuriuo dabar noriu kovoti, kadangi žaidžiant šituos reitingo žaidimus sėkmės neturiu. Todėl gausiu tą kovą, tą titulą ir pastatysiu save į poziciją, kur būsiu pirmas eilėje prie kovų, kurias Cody Crowley nusipelno gauti“, – apie save trečiuoju asmeniu kalbėjo kanadietis.

„Norėčiau kovoti su Stanioniu. Suprantate, tai yra kova, kuriai buvau sutvertas, pademonstruoti savo sugebėjimus. Jis smūgiuoja, turi jėgos ir manau, kad ringe gali būti fejerverkai. Eisiu ten, jog pasauliui parodyčiau, kas yra Cody Crowley“, – ambicingai kalbėjo 29-erių kanadietis. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos