D. Dirkstys grįžta į UTMA ringą: debiutuos kovoje su muay thai taisyklėmis © Stop kadras

Vasario 23-iąją dieną Kauno sporto Halėje įvyks dar vienas UTMA kovos menų organizacijos turnyras, kuriame ir vėl kausis Dominykas Dirkstys.

Praėjusiame UTMA turnyre D. Dirkstys po įnirtingos kovos nusileido Mindaugui Narauskui ir prarado turėtą UTMA absoliučios svorio kategorijos reitingo vietą ir nusileido į trečiąją poziciją. Už jį aukščiau rikiuojasi Deividas Danyla bei jau minėtas lyderio pozicijoje esantis M. Narauskas.

3 pergales ir 1 pralaimėjimą UTMA ringe turintis D.Dirkstys šį kartą kovos muay thai taisyklėmis ir svorio kategorijoje iki 84 kilogramų susitiks su žymiai didesnę patirtį sukaupusiu ispanu Eddy Ruizu, kurio sąskaitoje yra 78 pergalės (32 nokautai), 22 pralaimėjimai ir 2 lygiosios.

Pagrindinėje vakaro kovoje svorio kategorijoje iki 75 kilogramų taip pat pagal muay thai taisykles susikaus M.Narauskas ir Martynas Jasiūnas.

Šiame turnyre pagal muay thai taisykles taip pat kovos Vitas Karosas su Vakariu Didiku, pagal MMA – Matas Stebuliauskas ir latvis Arturs Leisans, o pagal kikbokso – Matas Pultaražinskas ir Dovydas Rimkus.

Straipsnio įvertinimas: 0 1
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos