D. Dirkstys oficialiai metė iššūkį E. Stanioniui: „Ar tik šneka taip ar ir tiki savimi?“ © Stop kadras UTMA

Dominykas Dirkstys pasitikėjimo toliau savimi nestokojo ir kelia viską į kitą lygį.

Antradienį vakare „Jungle King“ organizatorius bei vienas iš UTMA veidų oficialiai metė iššūkį pasaulio pusvidutinio svorio bokso kategorijos čempionui Eimantui Stanioniui.

Kaip yra minėjęs E. Stanionis, šansų, kad tokia kova įvyks, praktiškai nėra, bet Dirkstys toliau bando išpopuliarėti.

Sutinku sukovoti tavo sugalvotomis taisyklėmis! Gerbiu ir myliu jį, bet sportinis interesas yra sportinis interesas, jis manęs nepaimtų tokiomis aplinkybėmis nei vieną dieną savaitės. Faktai.

Man tinka bet kuri šio mėnesio diena. Perdėjo per stipriai. Ar tik šneka taip ar ir tiki savimi?“, – rašė D. Dirkstys, save įvardinamas kaip „liūtą karalių“.

Negana to, savo žodį tarė ir Rolandas Mackevičius, kuris dusyk kalbino Eimantą Stanionį, kai šis sugrįžo iš JAV apgynęs savo pasaulio čempiono titulą.

Komentaruose žinomas TV veidas kreipėsi į jaunąjį kovotoją: „Dominykai, turėk pagarbos Eimantui. Tikiu, kad norėtum, kad jis bent pažiūrėtų į tavo pusę. Daug kas norėtų. Įsiklausęs jų istorijų, vertinu jį dar labiau. Jis užimtas, koncentruotas rimtas kovotojas, ne cirko artistas, šiek tiek ne i ta lygą kišiesi. Smagu pasijuokti ir pajuokauti, bet čia jau peržengi ribą.“

No description available.

Straipsnio įvertinimas: 1 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos