Didžioji UFC naktis: Covington–Usman, Namajunas–Zhang – kovų laikas ir kovotojų komentarai © ZUMAPRESS com. nuotr.

Šį vakarą Niujorke, Madison Square Garden arenoje įvyks didžioji „UFC 268“ naktis – vienas iš labiausiai laukiamų MMA gerbėjų vakarų, kuriame susikaus Rose Namajunas su Weili Zhang, o Colby Covingtonas mes iššūkį 8 metus nepralaiminčiam Kamaru Usmanui. 

Bukmekeriai lietuvių kilmės R. Namajunas ir W. Zhang šansus vertina panašiai. Tuo tarpu, kitoje dvikovoje, pagal bukmekerius, K. Usmano šansai yra vertinami dvigubai geresni, nei C. Covingtono. 

Colby Covingtonas – Kamaru Usmanas

Prieš kovą C. Covingtonas drąsiai kalbėjo apie Nigerijos kovotojo šeimą ir artimiausius žmones, o tai K. Usmanui nepatiko. Covingtonas taip pat svarstė, ar galingasis jo varžovas gali būti susitepęs dopingų. Kovotojų komentarai: 

K. Usmanas prie paskutinį susitikimą akis į akį vakar komentavo: „Jaučiuosi gerai. Dabar bus smagioji dalis. Laukiu, kada vėl susitiksiu su juo akis į akį, jog jis sužinotų, kas jo rytoj laukia. Jis yra toks labai kompleksuotas žmogus, kai kuriuos dalykus kuriuos jis pasakė, tai tik parodo jo lygį, tačiau aš ne toks. Todėl aš jam parodysiu, kodėl esu nenuginčijamas čempionas.“

Amerikietis kovotojas komentavo: „Per spaudos konferenciją jaučiuos nuostabiai. O kai jauties gerai ir atrodai gerai, tai per kovą irgi gerai atrodysi. Jo jausmai sužeisti, jis yra emocionalus žmogus ir manau, kad rytoj jis kovos emocionaliai, aš gyvenu jo galvoje. Praeitą kartą šiek tiek sudegiau, o šįkart parodysiu savo patobulintą versiją, aš prižadu, jog suprogdinsiu internetą.“

Rose Namajunas – Weili Zhang

Skirtingai nei kitoje kovoje, šioje abi kovotojos rodė pagarbą vienai kitai ir jokių konfliktų iki kovos pradžios neturėjo. Šioje kovoje 29-erių sportininkė ginsis savo UFC čempionės titulą prieš Kinijos kovotoją, kurios tikslas bus čempionės diržą susigrąžinti. 

R. Namajunas: „Kovos planas bus panašus, kaip praeitą kartą, tik šiek tiek dalykų buvo patobulinta. Išmokau naujų smūgių koja, o taip pat patobulinau gynybą. Aš esu geriausia. Tai (tikėjimas, jog esi geriausiu) ateina nugalint visas blogas mintis, kurios ateina į galvą. Zhang yra žvėris, dėl jos aš atsikeliu, žinoma yra ir kitų dalykų, tačiau aš esu labai į ją susikoncentravus.“

„Esu labai dėkinga už tokią galimybę, parodyti savo talentą Madison Square Garden arenoje prieš visus žiūrovus“, – teigė Kinijos sportininkė W. Zhang. 

Kovų laikas

Lietuvoje visas 5 kovas (3 įžangines ir 2 titulines) transliuos mokamas TV3 Sport kanalas. 

Transliacija prasidės 4 valandą ryte Lietuvos laiku, todėl galima tikėtis, jog Rose Namajunas–Weili Zhang kova prasidės maždaug 6 valandą ryte Lietuvos laiku.

Colby Covingtonas su Kamaru Usmanu į oktagoną turėtų žengti 7 valandą Lietuvos laiku. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos