E. Kavaliauskas tiki savo galimybėmis dar kartą kautis dėl pasaulio čempiono diržo © USA Today Sports nuotr.

Egidijus Kavaliauskas (22-2-1) šį šeštadienį Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) laiku po daugiau nei metų grįš į bokso ringą, kur susitiks su amerikiečiu Mykalu Foxu (22-3).

Prieš šią kovą 34-erių lietuvis kalbėjosi su „BoxingScene“ portalu apie savo varžovą ir šansus dar kartą turėti kovą dėl pasaulio čempiono diržo. 

„Jis yra tikrai protingas boksininkas, kuri naudojasi atstumu. Jis protingai boksuojasi. Man tiesiog reikia jį prispausti, jokio kovojimo per atstumą. Man tiesiog reikia eiti ir stumdytis su juo“, – apie M. Foxą atsiliepė „Mean Machine“ pravardę turintis boksininkas. 

Paklaustas apie savo šansus dar kartą karjeroje turėti kovą dėl pasaulio čempiono diržo, Egidijus Kavaliauskas atsakė: „Man viskas priklauso nuo kovos, kurią gausiu. Gali būti, kad dvi ar trys pergalės (skiria nuo kovos dėl pasaulio čempiono diržo).“

Šiuo metu pusvidutinio svorio kategorijoje, kurioje kovoja ir Eimantas Stanionis, susidarė tam tikra spustis dėl neįvykstančios Errolo Spence'o jaunesniojo ir Terrence'o Crawfordo kovos. Šie boksininkai artimiausiu metu galėtų kovoti dėl nenuginčijamo pasaulio čempiono statuso, keturių diržų kovoje, tačiau abi šalys dar yra be susitarimo.

Šia situacija yra nepatenkintas ir Egidijus Kavaliauskas, kuris tikisi, kad šie amerikiečiai pagaliau žengs į ringą.

„Visi to tikisi, jiems reikia kovoti vienas prieš kitą ir tuomet žiūrėt, kuris turi diržus. Jeigu jie nori keltis į sunkesnį svorį, tuomet tegul jie atiduoda diržus, jog kiti vyrukai galėtų dėl jų kovoti ir gauti tuos pasaulio čempiono diržus“, – sake „Mean Machine“. 

2019 metais E. Kavaliauskas nusileido būtent T. Crawfordui dvikovoje dėl pasaulio čempiono diržo. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos