E. Stanionio žinutė: „Mano kova spalio 30 d. neįvyks, judame link didesnių tikslų!“ © PBC nuotr.

Vienas iš geriausių Lietuvos boksininkų Eimantas Stanionis artimiausiu metu gali sulaukti gyvenimo šanso. 

Dar visai neseniai buvo paskelbta, jog WBA liepė Yordeniui Ugasui (dabartiniam WBA pasaulio čempiono diržo savininkui) susikauti su lietuviu ringe artimiausiu metu. 

Eimantas į ringą turėjo stoti spalio 30 dieną, tačiau jau aišku, jog šią dieną lietuvio ringe neišvysime. Tai lietuvis pats oficialiai patvirtino savo facebook paskyroje:

„Mano kova spalio 30 dieną yra atšaukta, judėsime dabar link didesnių tikslų! Ačiū visiems už palaikymą!“, - teigė Eimantas Stanionis. 

Išsamesnį komentarą lietuvis pateikė LRT.lt svetainei. 

„Spalio 30 d. nekovosiu. Priėmiau tokį sprendimą ir pasirinkau, kad noriu kovoti dėl pasaulio čempiono diržo. Jeigu būčiau kovojęs spalio pabaigoje, tada būčiau nesilaikęs WBA taisyklių ir praradęs tiesioginį šansą kovoti dėl čempiono diržo“, – su LRT.lt kalbėjo E. Stanionis.

Taip pat E. Stanionis teigė, jog agentas šiuo metu daro viską, kad kova su Y. Ugasu įvyktų, tačiau kol kas neaišku, kada jį įvyks. 

Mūsų išsiųstuose laiškuose yra surašyti aiškūs penki punktai, kodėl aš turėčiau su juo kovoti. Manau, kad šiai kovai neįvykti šansai yra labai labai maži, savaitės bėgyje turėtume sužinoti atsakymą“, – LRT.lt pasakojo E. Stanionis.

Jeigu ši kova įvyks, tai bus vos antroji kova dėl pasaulio čempiono titulo Lietuvos bokso istorijoje (pirma – kai Egidijus Kavaliauskas metė iššūkį Terrence'ui Crawfordui). Artimiausiu metu paaiškės, ar kova bus paskelbta oficialiai ir kada ji įvyks. 

Straipsnio įvertinimas: 2 1
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos