E. Stanionio žinutė: „Norint laimėti karą, kartais reikia pralaimėti mažus mūšius“ © PBC nuotr.

Pusvidutinio svorio kategorijoje kita vieno geriausių Lietuvos boksininkų Eimanto Stanionio kova turėtų būti prieš Kubos kovotoją Yordenį Ugasą dėl pasaulio čempiono titulo. 

Tai būtų vos antra kova Lietuvos bokso istorijoje dėl pasaulio čempiono titulo, tačiau viskas nėra taip lengva. Kubietis su lietuvio stovykla dar turi susitarti dėl kovos datos, o prieš tai daug pasipiktinimų išreiškė būtent Yordenis Ugas, kuris nenorėjo su lietuviu kovoti. Visgi WBA liepė kubiečiui susikauti su E. Stanioniu. 

Paskutinė Eimanto Stanionio žinutė socialiniuose tinkluose galbūt turi ir paslėptą žinutę: „Kartais mums reikia pralaimėti mažus mūšius, norint laimėti karą“, – rašė Lietuvos boksininkas. 

Šios kovos nugalėtojas vėliau turėtų susitikti su Radžabu Butaevu, kur tuomet jau nugalėtojas išeitų su dviem pasaulio čempiono diržais. 

Vakar E. Stanionis taip pat stebėjo „King of Kings“ – KOK turnyrą. Savo „facebook“ paskyroje profesionalus boksininkas ikėlė klauno „emodži“ po Dovydo Rimkaus kovos, kuri baigėsi itin greitai. E. Stanionis taip pat išreiškė, jog tokiame kovų turnyre verta stebėti tik Sergėjų „Kuvaldą“ Maslobojevą. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos