E. Stanionis apibrėžė kiek yra daugiausiai uždirbęs iš vienos kovos © BoxingScene nuotr.

Eimantas Stanionis sudalyvavo „Delfi“ laidoje „Nepatogūs klausimai su Rolandu Mackevičiumi“. Daug temų valandos trukmės laidoje palietęs boksininkas atskleidė, kiek uždirbo daugiausiai iš vienos kovos.

Laidos vedėjas spėliojo, kad atlyginimas galėjo siekti tarp 100 ir 200 tūkstančių. Vis dėlto E. Stanionis šią sumą šiek tiek pakėlė. 

Pasaulio čempionas sakė: „Nuo 100 tūkstančių iki pusės milijono, taip apibrėžkime. Esu gavęs tiek, gausiu. Šita kova (su G. Maestre) yra daugiausiai tiek, kiek esu uždirbęs.

Šitame sporte yra taip, kad jeigu tu kilsi laipteliais honoraras turi didėt, didėt, didėt. Nėra labai didelis šuolis, bet kita kova honoraras vėl turėtų būti didesnis. Bet aš niekada dėl pinigų galvos nepamesiu, kad ir kiek turėčiau, tūkstantį ar 10 milijonų. Aš galėsiu iš tų finansų savo treniruočių kokybę pagerinti, atsistatymą pagerinti“, – kalbėjo E. Stanionis.

Boksininkas taip pat buvo paklaustas, ar kada nors kovotų su didelio dėmesio susilaukiančiu Dominyku Dirksčiu. Jis atsakė: „Niekada. Nebent gatvėje užkliūtų kažkas. Negaliu duoti žmogui sukovoti su manimi, čia yra garbė. Aš jį sutikčiau, nokautuočiau ir viskas. 

Aš galėčiau švęsti ir su viena ranka jį nugalėčiau. Aš galėčiau padaryčiau taisykles iki išgyvenimo. Maslobojevas jam pasiūlė susitikti du raundus, jis kosmonautas sukuria savo taisykles. Aš prieš jį turbūt su viena ranka užsimerkęs laimėčiau, net ne turbūt“, – „Jungle King“ įkūrėją nuvertino E. Stanionis.

Pokalbyje buvo paliestos tokios temos, kaip traumos po kovos, 2 metų laukimas iki kovos, svajonės, asmeninis gyvenimas bei netrukus išeisiantis dokumentinis filmas.

Nepatogūs klausimai su Rolandu Mackevičiumi:

Straipsnio įvertinimas: 9 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos