E. Stanionis – apie artimiausią varžovą: „Galiu kovoti su pačiais geriausiais“ © AP nuotr.

Po Eimanto Stanionio (14-0) triumfo kovoje dėl WBA pasaulio čempiono reguliaraus diržo dabar viena iš didžiausių intrigų yra, kas bus sekantis lietuvio varžovas. 

Pasaulio čempionas iš Lietuvos dabar turi pirmenybę kautis su Errolu Spence'u jaunesniuoju dėl keturių diržų (IBF, WBA Super, WBA reguliaraus ir WBC). 

Vis dėlto realiausia galimybė, kad E. Stanionis artimiausiu metu su E. Spence'u nesusikaus. Amerikietis išreiškė norą kovoti su Terrence'u Crawfordu, kurie susitiktų kovoje dėl keturių jau pagrindinių pasaulio čempiono diržų. 

T. Crawfordas taip pat yra už šią kovą. Šie boksininkai iš JAV šiuo metu yra viršūnėje „BoxRec“ pasauliniame reitinge, pusvidutinio svorio kategorijoje. E. Stanionis yra 12-as, E. Kavaliauskas – 13-as. 

E. Stanionis apie savo artimiausią varžovą kalbėjo taip: „Viskas priklauso nuo mano komandos. Esu lankstus ir tiesiog noriu artimiausiu metu kovoti su geriausiais. 

„Niekada nesakau „ne“ kad ir kokiam iššūkiui. Viskas priklauso nuo mano komandos, o aš būsiu pasiruošęs bet kam.

„Mano svajonė vis dar išlieka kovoti dėl visų pasaulio čempiono diržų ir tapti nenuginčijamu čempionu. Žinau, kad esu vis dar jaunas šioje sferoje, tačiau man patinka iššūkiai. Galiu kovoti su pačiais geriausiais“, – teigė 27-erių kaunietis. 

Priminsime, kad šeštadienio pergalingoje kovoje E. Stanionis kovojo su Ukrainos vėliava ant savo šortų su užrašu „Brolis“. Taip lietuvis palaiko Ukrainą sunkioje kovoje prieš Rusijos agresiją. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos