E. Stanionis atskleidė, kada gali įvykti artimiausia jo kova © AP nuotr.

Eimantas Stanionis (14-0) jau daugiau nei dvi savaites yra pasaulio čempionas. 

Kaunietis prieš dvi savaites iškovojo pasaulio čempiono diržą įveikdamas Radžabą Butaevą (14-1) 12-os raundų kovoje ir atimdamas iš ruso tą išsvajotajį diržą. 

Apie tai E. Stanionis kalbėjo „Kita medalio pusė“ tinklalaidėje. 

„Man asmeniškai niekas nepasikeitė. Nors daug kas sakė, kad man viskas pasikeis, kad aš esu žvaigždė. Aš tiesiog dariau savo darbą ir tikslingai linko to ėjau. Tai nuostabu, džiaugiausi dėl to, kad svajonės iš tikro išsipildo“, – apie iškovotą pasaulio čempiono diržą pokalbio su „Kita medalio puse“ pradžioje teigė E. Stanionis. 

Pokalbio metu 27-erių naujas pasaulio čempionas taip pat pasidalino mintimis, kada gali įvykti jo artimiausia kova.

„Realistiškai manau, kad aš kovosiu spalį mėnesį. Norėčiau rugsėjo gale – tai būtų įdealiausias scenarijus. Bet, vėlgi, ne viskas nuo manęs priklauso. Priklauso nuo organizacijos, ką vadybininkai sugalvos.

„Tikrai nebus taip, kad visi norės su manimi kovoti. Vieni norės kovoti, kadangi aš turiu pasaulio čempiono diržą, bet kiti gali ir nerizikuoti. 

„Aišku, aš nesu kažkoks superžmogus. Tiesiog aš mėgstu išbandymu, pats mėgstu žiūrėti kiek galiu toli eiti. Jeigu kovoji su geru kovotoju, pats kovos ryte atsikeli ir gali papildomai kelis kilometrus nubėgti“, – dalinosi mintimis Stanionis. 

Lietuvis taip pat atskleidė, kokios svarbiausios savybės ir kas yra bendrai yra svarbiausia, norint pasiekti tokių tikslų: „Aš manau, kad disciplina svarbiausia. Sunkiausia disciplinos laikyti, kai esi jaunas, nes nežinai kur tave viskas nuves. 

„Pasiekti ledo viršūnę ar pati kalną yra labai sudėtinga, tačiau visi tik tai ir mato. Niekas nemato, kas yra po žeme ar po vandeniu. Niekas nemato to proceso, ten yra ir ašarų, ir liūdesio. 

„Sėkmės formulė paprasta: turi dirbti sunkiai ir atsiduoti maksimaliai, o bus kaip bus“, – teigė E. Stanionis. 

Pilnas pokalbis: 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos