E. Stanionis informavo apie artimiausius savo planus © BoxingScene nuotr.

WBA (reguliaraus) pasaulio čempiono diržo savininkas Eimantas Stanionis kol kas dar neturi žinių dėl savo artimiausios kovos, tai pats boksininkas paskelbė savo facebook paskyroje. 

Balandžio 16 dieną „AT&T“ arenoje Teksase E. Stanionis dvylikos raundų sunkioje kovoje įveikė rusą Radžabą Butaevą dėl WBA pusvidutinio svorio reguliaraus pasaulio čempiono diržo. Nuo to momento 27-erių kauniečio pavardė buvo siejama ne su vienu boksininku ir galima kova, tačiau iki šio momento niekas neišaiškėjo. 

Savo facebook paskyroje boksininkas rašė taip: „Kol kas galiu pranešti, kad mano kova įvyks šiais metais, jei viskas susiklostys gerai. O su kuo tikrai neaišku, nes šiuo metu labai neaiški situacija.

„Kantriai laukiu datos“, – teigė E. Stanionis, kuris yra pirmasis lietuvis per visą istoriją tapęs pasaulio čempionu profesionalų bokse.

Lietuvio pavardė nuo balandžio yra siejama su galimomis kovomis su šiais boksininkais: Errolu Spence'u jaunesniuoju, Conoru Bennu, Jaronu Ennisu, Keithu Thurmanu ir Vergilu Ortizu jaunesniuoju. 

Šiuo metu pusvidutinio svorio kategorija, kurioje kaunasi ir Eimantas Stanionis su Egidijumi Kavaliausku, kaip reikiant yra perpildyta talentu. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos