E. Stanionis: „Kovos kontraktas turėtų būti paruoštas kitą savaitę“ © AP nuotr.

„Golden Boy“ agentūrai įsigijus teises į Eimanto Stanionio (14-0, 9 nokautai) ir Vergilo Ortizo kovą, abiems pusėms pasidarė ramiau. Už 2,3 mln. JAV dolerių įsigyta kova turėtų įvykti jau kitais metais. 

V. Ortizas jaunesnysis (19-0, 19 nokautų) viešai gražiai pakalbėjo apie lietuvį, o šis „Mill City Boxing Podcast“ laidoje atskleidė daugiau detalių, kada galėtų įvykti kovą bei kada bus paruoštas kontraktas. 

„Ne, viskas turėtų įvykti“, – ramiai atsakė E. Stanionis paklaustas, ar yra dar tikimybė, kad ši dvikova dar gali neįvykti.

„Nepasirašiau dar kontrakto, tačiau kontraktas turėtų būti maždaug už savaitės paruoštas. Aš jį pasirašysiu“, – trečiadienį kalbėjo 28-erių lietuvis. 

Apie savo būsimą varžovą E. Stanionis sakė: „Man patinka jo kovojimo stilius bei apskritai kovotojai, kurie eina į artimą kontaktą. Jis yra geras kovotojas, man jis patinka. Iš šios kovos labiausiai išloš fanai. 

Apie kovos laukimą: „Treniravausi 8 mėnesius iš eilės, kadangi turėjau potencialius pasiūlymus kovoti rugsėjį, spalį, lapkritį, gruodį, sausį. Gerai bent tiek, kad nereikėjo daryti stovyklos, mesti svorio. Dėl to džiaugiuosi.

Apie savo kovos stiliaus apibūdinimą amerikietiškai auditorijai: „Mano kovojimo stilius yra meksikietiškas, mėgstu artimą kontaktą. Kadangi mano varžovai dažniausiai būna aukštesni, man patinka duoti spaudimo savo varžovui, eiti su juo koja kojon. 

E. Stanionis atskleidė, kur Jungtinėse Amerikos Valstijose galėtų vykti šią kovą: „Greičiausiai tai bus Teksasas arba Los Andželas. Pats tikrai norėčiau kovoti Los Andžele.“

V. Ortizas taip pat išreiškė norą kautis Los Andžele, kur pats 24-erių amerikietis seniai žengė į ringą savo profesionalo karjeroje. 

Tuo tarpu, kalbant apie potencialią kovos datą, lietuvis paminėjo, kad ilgai laukta pusvidutinio svorio kategorijos dvikova veikiausiai įvyks 2023 metų kovo mėnesį. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos