E. Stanionis nutraukė tylą: vis dar tikisi, kad kova su V. Ortizu įvyks © PBC nuotr.

Eimantas Stanionis (14-0, 9 nokautai) nutraukė tylą socialiniuose tinkluose. 

Toliau oficialių žinių dėl savo artimiausios kovos laukiantis lietuvis su savo sekėjais pasidalino informaciją apie derybas su Vergilu Ortizu jaunesniuoju (19-0, 19 nokautų).

„Šiek tiek info kas vyksta su mano kova. Šiuo metu Vergilo komanda nesutiko su mano organizatorių pasiūlymų, o mes nesutikom su jų. Kova eina į vadinamą Purse bid (aukcioną) kuris vyks gruodžio 12-13. Iki tos dienos komandos dar turi laiko susitarti.

Jei finansiškai purse bid būtų mažas, mano priešininkas gali atsisakyti savo pozicijos ir atsisakyti kovos, o tada bus ieškomas kitas varžovas, bet tikiu, kad kova įvyks.

Liko laukti mažiau nei 2 savaitės. Buvau šiek tiek atitoles nuo soc tinklų, nes realiai pats situacijos nesupratau ir nežinojau ką jums pasakyti“, – rašė 28-erių boksininkas.

E. Stanionis taip pat atskleidė, kiek maždaug procentų uždarbio jis gauna nuo kiekvienos kovos.

„Kovotojai gaudami savo atlyginimą išskaido procentais.

„Pavyzdžiui jei uždirba 1 milijoną, atmetus sumas vadybininkui, treneriui, „cutmanui“, organizatoriui, mokesčiam, boksininkui lieka 28-48 procentai nuo visos sumos, priklausomai nuo kontrakto“, – atskleidė kaunietis. 

E. Stanionis taip pat vakar parašė žinutę ir twitter socialiniame tinkle.

„Turėjau maždaug 5 datas kovoti (rugsėjį, spalį, lapkritį, gruodį ir sausį), tačiau kažkodėl planas neišdegė. Noriu būti aktyvus kovotojas ir kovoti bent 3 kartus per metus. Pasimatysime kitais metais“, – pasipiktinęs buvo lietuvis. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos