E. Stanionis tikisi sausio mėnesį grįžti į bokso ringą © AP/Boxing Scene nuotr.

Eimanto Stanionio (14-0, 9 nokautai) vadybininkas šiuo metu turi 30 dienų, kad susitartų su Vergilo Ortizo jaunesniojo (18-0, 18 nokautų) atstovais dėl bokso kovos kitų metų pradžioje.

Po ilgą laiką trukusios nežinomybės, WBA liepė E. Stanioniui susikauti su amerikiečiui, kol tris pasaulio čempiono diržus turintis Errolas Spence'as jaunesnysis turėtų susikauti su Keithu Thurmanu.

Lietuvis apie šią visą situaciją kalbėjo su „Fight Hype“.

„Sakau savo vadybininkui, kad kovosiu su bet kuo. Nėra taip, kad rinkčiausi savo varžovą, aš tiesiog noriu kovoti. Nieko nebijau, turiu dvi rankas ir kojas.

„Tikiuosi, kad kova įvyks. Tačiau niekada negali žinoti bokse, visada viskas keičiasi bokse. Kuomet eini į ringą, tuomet tikrai žinai, kad kovosi. Tu gali pasirašyti sutartis, gali įvykti svėrimosi ceremonija, tačiau kai pamatysiu jį kitame ringo kampe, tuomet suprasiu, kad kova įvyks.

„Tačiau tokios kovos mane motyvuoja stipriau treniruotis, tai mane pažadina ryte. Aš taip pat esu šio sporto fanas, manau tokia kova būtų labai gera. 

Paklaustas nuomonės apie V. Ortizą, 28-erių lietuvis atsakė: „Man patiko jo kovojimų stilius nuo pat jo karjeros pradžios, jis yra stiprus ir tvirtas vyrukas. Nieko blogo negaliu apie jį pasakyti, jis yra tikrai geras kovotojas.

„Tokia kova būtų geras karas, nežinau ar sprendimas atitektų teisėjams, ar būtų nokautas. Šiuo atveju man svarbiausia būti gerai pasiruošusiam, tiesiog reikia gerai treniruotis, o ringe gali daug kas atsitikti. 

„Viskas gali įvykti bokse, tačiau manau, kad mūsų kova įvyks“, – gan užtikrintai kalbėjo E. Stanionis. 

„Negali kitų vadinti nevykėliais. Mes rizikuojame savo gyvybėmis, o kažkas prie klaviatūros kitus vadina nevykėliais. Manau visi turi gerbti kovotojus“, – atsiliepė E. Stanionis apie internautų nepagarbą boksininkams dėl visų derybinių klausimų. 

Straipsnio įvertinimas: 1 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos