Gyvenimo šansas: WBA liepė pasaulio čempionui artimiausiu metu susikauti su E. Stanioniu © PBC nuotr.

Vienas geriausių Lietuvos boksininkų Eimantas Stanionis artimiausiu metu gali sulaukti gyvenimo šanso. 

Pasaulio bokso asociacija (WBA) liepė dabartiniam pasaulio čempionui Yordenis Ugasui per artimiausius 4 mėnesius susikauti su lietuviu ringe dėl pasaulio čempiono diržo. 

Tiesą sakant, tai būtų net šiokios tokios naujovės visame bokso pasaulyje, kadangi tai būtų, kaip 4 boksininkų turnyras. Ugas ringe susitiktų su E. Stanioniu, o kitas čempionų diržą turintis boksininkas Jamalas Jamesas turėtų susikauti Radzhabu Butavevu. 

Šių porų nugalėtojai dar kartą turėtų susitikti ringe iki 2022 metų kovo mėnesio, kur būtų išsiaiškintas tikrasis čempionas, kuris jau turėtų 2 čempiono diržus savo kraityje. 

Kol kas Eimantas Stanionis per savo karjerą yra turėjęs 13 kovų, kurios turėjo baigtį. Jas visas kaunietis laimėjo. Tiesa, paskutinė kova baigties neturėjo, kadangi lietuvis su savo varžovu ringe susidūrė galvomis ir kova buvo atšaukta. 

Verta paminėti ir tai, jog Eimantas savo facebook paskyroje rugsėjo 4 dieną teigė, jog artimiausiu metu paskelbs, kas bus jo kitas varžovas, kai lietuvis vėl žengs į ringą spalio 30 dieną. 

Tuo tarpu, Yordenis Ugas yra patyręs veteranas iš Kubos, kuris per savo karjerą turėjo 31 kovą, 27 iš jų laimėjo, o 4 pralaimėjo. Realu, jog būtent kubietis bus sekantis E. Stanionio varžovas ringe ir tai, neabejotinai, bus lietuvio gyvenimo šansas. 

Straipsnio įvertinimas: 1 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos