Į Lietuvą su pasaulio čempiono diržu grįžęs „Kuvalda“: „Dabar svajoju apie atostogas“ © Organizatorių nuotr.

Sergėjus Maslobojevas (36-5) sekmadienį grįžo į Lietuvą po savo svajonės išsipildymo Arnheme, Nyderlanduose.

„Kuvalda“ iškovojo „Glory“ pasaulio čempiono diržą pussunkio svorio kategorijoje. Po sunkios penkių raundų kovos Lietuvos kikboksininkas įveikė marokietį Tariką Khbabezą.

Vilniaus oro uoste S. Maslobojevas buvo pasitiktas itin triukšmingai.

„Dabar svajoju apie atostogas. Dvi vasaras iš eilės neturėjau jokio poilsio, visą laiką praleidau sporto salėje, treniruotėse. Pagaliau iškovojau tą išsvajotą čempiono diržą, o dabar tiesiog noriu pailsėti: skirti savo dėmesį ir laiką vakams bei žmonai, atsidėkoti jiems“, – kalbėjo „Kuvalda“.

„Būti čempionu yra nuostabus jausmas. Patys organizatoriai buvo šokiruoti ir sakė, kad apie Lietuvą nelabai buvo girdėję, o čia atsirado žmogus iš tos šalies, kuris daužo visą tos svorio kategorijos elitą. Su tuo jie mane ir pasveikino“, – atskleidė S. Maslobojevas.

Tuo tarpu, iškart po kovos, kuomet lietuvis gavo užsidėtį čempionų diržą, jis sakė: „Svajonės išsipildo. Daug metų laukiau šios dienos, daug dienų praleistų salėje, kad būčiau čia. Būti „Glory“ čempionu yra didelė garbė. Šiandien nebuvo taip gerai, bet pažadu, kad šito gražuolio (pasaulio čempiono diržo) gynyba bus žymiai geresnė.“

Po kovos atskleidęs, kad turi dvi traumas, S. Maslobojevas dabar laiko skirs poilsiui, nepaisant to, kad kovotojo pavardė buvo įrašyta jau į artimiausią „King of Kings“ renginį.

Klaipėdietis iškovojo 36-ąją pergalę profesionalų kikbokse, o savo varžovui išrašė jau 10-ąjį pralaimėjimą. Arogantiškas marokietis po kovos akivaizdžiai parodė savo nepasitenkimą teisėju sprendimu.

Straipsnio įvertinimas: 1 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos