J. Paulas tiesioginiame eteryje atsakė M. Tysonui: „Aš esu įsitikinęs, kad Tysonas mane nepelnytai nuvertina“ © Scanpix nuotr.

Vasarą bokso aistruolių laukia neeilinis renginys – liepos 20-ąją dieną Teksase esančioje „AT&T“ arenoje ringe susitiks bokso legenda Mike'as Tysonas ir itin didelį populiarumą turintis Jake'as Paulas.

„Fox News“ pasikvietė J. Paulą į tiesioginį eterį bei klausinėjo apie artėjančią kovą bei pasiruošimą.

Visai neseniai toje pačioje laidoje lankėsi ir M. Tysonas. Tuomet legenda sakė, kad ringe Jake'as greitai supras savo klaidą.

J. Paulas teigė, kad M. Tysonas jį nepelnytai nuvertina.

„Aš esu įsitikinęs, kad Tysonas mane nepelnytai nuvertina. Taip, tai bus sunkiasvorių kova ir Tysonas yra stambesnis už mane ir turi daugiau patirties, tačiau aš turiu greičio pranašumą ir su „šviežesnis“. Aš esu protingas kovotojas, bet gali būti, kad Mike‘as ringe kausis dar gudriau.

Daugybė žmonių matė Tysono treniruočių vaizdo įrašus. Ten jis išties atrodo kaip žvėris, kaip tas senasis „geležinis Mike‘as“. Kova tikrai bus labai įdomi. Tikiu, kad esu pajėgus įveikti Mike‘ą, nors ir žinau, kad tai bus rimčiausias iššūkis mano karjeroje. Man bus garbė kautis tame pačiame ringe su juo ir esu tikras, kad po kovos į viršų kils mano ranka“, - sakė iš „Youtube“ platformos atėjęs boksininkas.

J. Paulas taip pat pajuokavo apie žymų M. Tysono karjeros epizodą, kada pastarasis nukando varžovui dalį ausies.

„Jis man nenukąs ausies, jei aš jam išmušiu dantis“.

Visai neseniai toje pačioje laidoje lankėsi ir M. Tysonas. Tuomet legenda teigė, kad ringe Jake'as greitai supras savo klaidą.

Straipsnio įvertinimas: 1 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos