J. Stoliarenko po istorinės pergalės: „Jei pasiguldau varžovę, bandau iškart laužyti kaulus“ © USA Today Sports nuotr.

Julija Stoliarenko (10-6-1) pirmą kartą per savo karjerą iškovojo pergalę UFC scenoje.

Tai buvo ketvirtasis 29-erių lietuvės bandymas UFC žiūrovų akivaizdoje ir pirmasis sėkmingas, kuris net gavo vieno iš geriausio vakaro pasirodymų vardą. 

J. Stoliarenko po 42 sekundžių baigė kovą prieš Jessica Rose-Clark. Lietuvos sportininkė pasiguldė australę po 30 sekundžių, atliko skausmingą veiksmą ir panašu, kad sulaužė varžovei ranką, ko pasekoje varžovė pasidavė ir kovos nugalėtoja tapo kaunietė. 

J. Stoliarenko po kovos sakė: „Ups, aš vėl tai padariau“, – kalbėdama apie skausmingą veiksmą. 

Preskonferencijoje 29-erių kaunietė teigė: „Aš daug metų kovoju. Esu mišriuose kovos menuose nuo 17 metų ir esu turėjusi kelias kovas MMA, kelias kovas jiu-jitsu, kur gailėjausi, kad buvau per minkšta. 

„Tie momentai, kur pralošiau pasiguldžius varžovę, išmokė mane laužyti. Laužyti, kol teisėjai sustabdo kovą. Šiuo metu tai ir darau, kiekvieną kartą kai pasiguldau varžovę. Jeigu pasiguldau varžovę, iškart bandau laužyti kaulus. 

„Bent jau kol teisėjas sustabdo kovą. Aišku, nenoriu sužeisti savo varžovių, tačiau tik nuo jų priklauso, kada jos pasiduoda. Tačiau jeigu nepasiduoda, tuomet darysiu tai, kas man priklauso“, – teigė J. Stoliarenko. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos