Kavaliauską praeitais metais įveikęs V. Ortizas jaunesnysis taikosi į kovą su Stanioniu © AP/Boxing Scene nuotr.

Egidijų Kavaliauską (22-2-1) praeitais metais įveikęs ir be pralaimėjimų toliau liekantis Vergilas Ortizas jaunesnysis (19-0, 19 nokautų) taikosi į kitą lietuvį pusvidutinio svorio kategorijoje.

Pats kovotojas atskleidė, kad parašė peticiją WBA, jog galėtų kovoti su Eimantu Stanioniu (15-0, 10 nokautų) dėl WBA (reguliaraus) pasaulio čempiono diržo.

Paskutinė V. Ortizo jaunesniojo pergalė buvo dar rugpjūčio mėnesį, kuomet jis 9-ajame raunde nokautavo Michaelą McKinsoną. 2021 metų rugpjūtį amerikietis nugalėjo Egidijų Kavaliauską po nokauto 8-ajame raunde.

24-erių kovotojas siekia su E. Stanioniu susitikti jau šią žiemą, gruodžio mėnesį.

Prieš tai norą kovoti su kauniečiu išreiškė ir kanadietis Cody Crawley. Visgi dabar atrodo, kad realiausia yra būtent V. Ortizo jaunesniojo kandidatūra.

E. Stanionis savo soc. tinklų paskyroje išdavė, kad netrukus bus paskelbta artimiausia kovos data. Tačiau nėra paskelbta su kuo kovos pasaulio čempionas iš Lietuvos.

Galima paminėti, kad į ringą šiais metais sugrįš ir Egidijus Kavaliauskas. „Mean Machine“ varžovu tapo Mykalas Foxas.

Šioje pusvidutinio svorio kategorijoje, išsiaškinti nenuginčijamą pasaulio čempioną, lapkričio mėnesį turėtų susikauti Errolas Spence'as jaunesnysis su Terrence'u Crawfordu. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos