„KOK 96: Mega Battle Tournament“: 9 kovos ir žymiausių lietuvos kikboksininkų pasirodymas © Organizatorių nuotr.

Šeštadienį Avia Solutions Group arenoje, Vilniuje įvyks vienas iš įspūdingiausių kovų vakarų šiais metais, King of Kings kovų turnyras. 

Buvusi Siemens arena priims „KOK 96: Mega Battle Tournament“ turnyrą, kuriame dalyvaus dvi ryškiausios Lietuvos kikbokso žvaigždės: Sergėjus „Kuvalda“ Maslobojevas ir Dovydas Rimkus. 

Dovydas Rimkus, prieš tai sėkmingai debiutavęs elitinėje „ONE FC“ organizacijoje, stos į kovą su kovotoju iš Vokietijos, Alexio Baytcevo. 

Prieš kovą „Rimkenzo“ kalbėjo apie savo išėjimą į sceną, kuriam šįkart labai daug ruošiesi: „Šitam išėjimui į sceną daugiausiai ruošiausi. Manau viskas turėtų būti gerai. Šitam išėjimui daugiau atsakomybės bus, daug kas krenta ant manęs, bet jei viskas išeis, gausis super.“

Tuo tarpu, Sergėjui Maslobojevui iššūkį mes kovotojas iš Kanados, Olivieris Langloisas-Rossas. Kanadietis pastaruoju metu turėjo labai daug kovų, o į tai dėmesį atkreipė dėmesį ir „Kuvalda“, kuris atidavė pagarbą savo būsimam varžovui. 

„Pasiilgau aš visų. Jaučiasi ta įtampėlė. Labai smagu grįžti namo ir kovoti čia. Mano priešininkas yra tikrai man labai nepatogus. Tailandietiško Muay-tai stiliaus. Šiais metais jis kovojo labai daug, patirties bagažas jo didelis. Su kiekviena kova stebėjau, kad jis auga. Bet su kiekvienais metais sakau, kad aš irgi nesu dovanėlė“, – apie sugrįžimą kovoti į Vilnių kalbėjo Sergėjus Maslobojevas. 

„Kuvaldos“ varžovas O. Langloisas-Rossas teigė: „Labai daug kovojau pastaruoju metu, dirbau sunkiai. Jaučiuosi labai gerai, pasitikiu savimi. Rytoj prognozuoju karą ringe, kadangi žinau, jog jis yra puikus kovotojas.“

„KOK 96: Mega Battle Tournament“ šeštadienį transliuos GO3 ir TV3 Sport2 kanalas. Viso vakaro metu įvyks net 9 kovos, iš kurių 4 titulinės kovos. Transliacija prasidės nuo 19.10 val. Lietuvos laiku. 

„KOK Hero's Series“ kova dėl laikinojo „MMA Bushido“ titulo: Ervinas Fokinas prieš Osvaldą Fedoravičių. 3x5 min. 67 kg svorio kategorija. 

„KOK 96: Mega Series“ kova laikinojo KOK čempiono titulo: Henrikas Vikšraitis prieš Chico Kwasi. 5x3 min. 77 kg svorio kategorija. 

„KOK 96: Mega Series“ kova dėl laikinojo KOK čempiono titulo: Matas Pultaražinskas prieš Vitą Karosą. 5x3 min. 67 kg svorio kategorija. 

„KOK 96: Mega Series“ kova dėl KOK čempiono titulo. Mindaugas Narauskas prieš Mareką Pelcį. 5x3 min. 71 kg svorio kategorija. 

Spaudos konferencija ir svėrimų procedūra: 

Straipsnio įvertinimas: 1 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos