Komplimentus iš Kavaliausko šiltai priėmęs V. Ortizas: „Sutikčiau kovoti su Stanioniu ar su Bootsu“ © AP/Boxing Scene nuotr.

Vergilas Ortizas jaunesnysis (19-0, 19 nokautų) prieš kiek daugiau nei metus įtemptoje kovoje įveikė lietuvį Egidijų Kavaliauską (23-2-1, 18 nokautų) ir toliau lipa pusvidutinio svorio kategorijoje.

Po savo paskutinės pergalės „Mean Machine“ nepagailėjo gerų žodžių buvusiam varžovui iš JAV. 

„Manau, kad Vergilas Ortizas turi daugiau jėgos. Manau, kad Vergilas įveiktų Terrence'ą Crawfordą. Jis būtų favoritas šioje kovoje, Vergilas galbūt net su nokautu galėtų įveikti Crawfordą. Jis šiuo metu yra stipresnis kovotojas. Aš pats pajaučiau Vergilo smūgius, galiu tiek pasakyti“, – teigė 34-erių lietuvis.

Sutapimas yra tai, kad kito Lietuvos boksininko, taip pat pusvidutinio svorio kategorijoje, Eimanto Stanionio sekantis varžovas gali būti tas pats V. Ortizas.

Amerikietis apie abu lietuvius atsiliepė teigiamai savo paskutiniame interviu su „Fight Hub TV“ kanalu. Taip pat dar nepralaimėjęs kovotojas pasisakė apie eismą pusvidutinio svorio kategorijoje eismą stabdančią kovą tarp Errolo Spence'o jaunesniojo ir Terrence'o Crawfordo. 

„Nepasakyčiau, kad tai neramina. Tiesiog norisi, kad tai įvyktu, tai turėjo įvykti jau seniau“, – sakė V. Ortizas jaunesnysis. 

Paklaustas apie potencialią dvikovą su Stanioniu (14-0) ar Jarronu „Bootsu“ Ennisu (29-0, 27 nokautai), 24-erių boksininkas sakė: „Nėra taip, kad ypatingai mane domintų diržai. Labiau mane domina pačios kovos, geros kovos, kurios patinka fanams. Man pačiam asmeniškai patinka įdomios kovos. Sutikčiau kovoti tiek su Stanioniu, tiek su Bootsu.“

Apie Kavaliausko žodžius V. Ortizas kalbėjo: „Tai tikrai reiškia daug. Tai verčia mane jaustis geriau, ypatingai kai taip kalba buvęs varžovas. Žinote, buvę varžovai taip nekalba. Tai reiškia daug, ypatingai iš Egidijaus.“

„Nėra lengva, kai kova būna atšaukta renginio savaitę, tačiau visi žinom, kas nutiko“, – V. Ortizas jaunesnysis pakomentavo situaciją, kuomet buvo atšaukta Chriso Eubanko jaunesniojo ir Conoro Benno kova dėl pastarojo kovotojo teigiamo narkotinių medžiagų testo. 

Nuo 4:16 ir 7:34 Vergilo Ortizo jaunesniojo komentaras: 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos