Maslobojevo žinutė soc. tinkluose: „Galiausiai mums pavyko!“ © Organizatorių nuotr.

Sergėjus Maslobojevas po savo triumfo „Glory: Collision 4“ turnyro kovoje dėl organizacijos diržo pasidalino ypatinga žinute savo instagram platformoje.

Šeštadienį sunkioje 5 raundų kovoje marokietį Tariką Khbabezą įveikęs lietuvis pasiekė neeilinį pasiekimą Lietuvai – tapo pirmuoju kikbokso čempionu profesionaliame sporte šalies istorijoje. 

„Emocijoms atslugus noriu pasidalinti savo emocijomis. Paskutiniai metai man buvo sunkūs. Periodas gyvenime, kai lydėjo asmeninės nesėkmės, perdegimai, traumos bei noras ne kartą nuleisti rankas“, – rašė S. Maslobojevas. 

„Bet galiausiai mums pavyko. Ir nuoširdžiai pripažįstu, kad šis titulas priklauso ne man vienam, o ir tiems žmonėms, kurie man neleido pasiduoti. Tad nuoširdžiausias AČIŪ mano „KUVALDA TEAM“ komandai.

Ačiū mano šeimai. Kurie geriau nei kas matė mano pastangas, nuotaikų kaitas, nusivylimus, džiaugsmus, pakilimus bei kritimus ir visada buvo šalia.

Ačiū visiems fanams bei "heiteriams", jei pirmieji mane stengėsi palaikyti ir pagirti, už ką esu dėkingas, tai antrieji mane motyvavo, verte stengtis jiems nuvalyti nosį ir padaryti taip, kad iš to tuščiažodžiavimo vien migčiojimai teliktų.

Aleliuja! Mes pasaulio pussunkio svorio kikboksingo čempionai!“, – galiausiai užbaigė „Kuvalda“.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
  • Laimis (IP: 9de8fe2a8)

    Super,šaunuolis!!

    • 0
  • Laimis (IP: 9de8fe2a8)

    Super,šaunuolis!!

    • 0
  • Laimis (IP: 9de8fe2a8)

    Super,šaunuolis!!

    • 0

Kitos naujienos